Μερικές ώρες πριν την εμφάνισή τους στο Release Athens την Κυριακή 9 Ιουνίου οι Offspring δημοσίευσαν το νέο τους τραγούδι, “Make It All Right”, προπομπό του επόμενου στούντιο άλμπουμ τους, “Supercharged”, που αναμένεται στις 11 Οκτωβρίου από την Concord Records.
«Θέλαμε αυτός ο δίσκος να έχει καθαρή ενέργεια — από την αρχή μέχρι το τέλος! Γι’ αυτό τον ονομάσαμε “Supercharged”. Από το ύψος των φιλοδοξιών μας μέχρι τα βάθη των αγώνων μας, μιλάμε για όλα σε αυτόν τον δίσκο… με έναν τρόπο που γιορτάζει τη ζωή που μοιραζόμαστε και το πού βρισκόμαστε τώρα. Το single μας “Make It All Right” είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού γιατί μιλάει για τους ανθρώπους στη ζωή μας που μας κάνουν να νιώθουμε δυνατοί όταν νιώθουμε πεσμένοι — τους συνεργάτες μας στο έγκλημα που μας κάνουν να νιώθουμε καλά», σχολίασε ο Dexter Holland.
«Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες αυτή τη φορά: στο Maui, στο Βανκούβερ και στο στούντιο μας στο Huntington Beach, και μαζί με τον παραγωγό μας, Bob Rock, όλα βγήκαν φανταστικά. Νιώθω ότι αυτός είναι ο καλύτερος ήχος που είχαμε ποτέ! Ροκάρουμε και κάνουμε headbanging σε αυτό εδώ και μήνες! Και ανυπομονούμε να το ακούσετε κι εσείς», συμπλήρωσε.