Οι Night Flight Orchestra δημοσίευσαν το νέο τους βίντεοκλιπ για το τραγούδι “The Sensation”, ένα φόρο τιμής στον αδικοχαμένο τους κιθαρίστα, David Andersson.

«Το “The Sensation” είναι το πρώτο από μια σειρά singles που θα κυκλοφορήσουν φέτος. Περιέχει ό,τι συνιστά το συγκρότημα: ένδοξα riffs, αιθέρια φωνητικά, κολλητικούς ρυθμούς και αξέχαστες μελωδίες. Οι στίχοι είναι ένας φόρος τιμής στον μεγάλο David Andersson και τα πολλά ταξίδια που μοιράστηκε ο Björn (Strid) μαζί του», σχολιάζει το συγκρότημα.

«Το βίντεο δείχνει την άνοδο ενός πολύ νεαρού κοριτσιού και την συνειδητοποίηση του τι συμβαίνει στα παρασκήνια, όταν ξεθωριάζει η λάμψη. Το σύμπαν της συνθλίβεται, αλλά κατορθώνει να υψώσει το ανάστημά της στο μεγάλο της ντεμπούτο σε αυτό το υπέροχα κιτς τηλεπαιχνίδι, όπου στο τέλος γεννιούνται νικητές και οι χαμένοι εξαφανίζονται», σχολιάζει ο Björn Strid.

Το εξώφυλλο του single είναι εμπνευσμένο από ένα σημείωμα που άφησε ο David Andersson, που έλεγε: «αν το διαβάζετε αυτό, θα ήθελα να σας πω πως τώρα είναι αστροναύτης. Είμαι στο δρόμο, κάπου στο διάστημα, με σκοπό κάποια στιγμή να μεταμορφωθώ σε μια μπάλα από πάγο με ουρά από φωτιά».