Οι Skid Row ανακοίνωσαν τον νέο τους τραγουδιστή, το πρώην μέλος των H.E.A.T., Erik Grönwall, ενώ έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο δείγμα δουλειάς, το τραγούδι “The Gang’s All Here”.

O Grönwall, που πήρε τη θέση του ZP Theart, ανακοίνωσε στη σελίδα του στο Facebook: «Κυρίες και κύριοι. Σας δηλώνω πως ο κύκλος όλων των κύκλων ολοκληρώθηκε. Βλέπετε τον νέο τραγουδιστή των Skid Row».

Το νέο άλμπουμ των Skid Row, με τίτλο “The Gang’s All Here”, θα κυκλοφορήσει από την earMusic στις 14 Οκτωβρίου. Την παραγωγή του άλμπουμ έχει αναλάβει ο Nick Raskulinecz (Foo Fighters, Rush, Alice In Chains, Halestorm, Evanescence), που είναι μεγάλος οπαδός των Skid Row.

«Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι για την κυκλοφορία αυτού του άλμπουμ. Πήρε πάρα πολύ καιρό να το ετοιμάσουμε και πολύ σκληρή δουλειά από τη μπάντα και τον παραγωγό μας, Nick Raskulinecz. Η προσθήκη του Erik ανέβασε τα τραγούδια πολύ. Προσθέστε σε όλα αυτά και το γεγονός ότι ξεκινάμε την περιοδεία μας με τους Scorpions από το Las Vegas και θα καταλάβετε ότι οι Skid Row θα έχουν μια τρομερή χρονιά φέτος», δηλώνουν οι Rachel Bolan και Snake Sabo.

Στο μεταξυ, από αύριο Σάββατο 26 Μαρτίου, οι Skid Row θα ανοίγουν τις συναυλίες των Scorpions στο Las Vegas