Οι Illusory κυκλοφόρησαν ένα νέο βίντεο για το τραγούδι “A New Beginning”, από την εμφάνισή τους σαν support στον Geoff Tate τον περασμένο Φεβρουάριο.

Δελτίο Τύπου: To γεγονός ότι βρισκόμαστε σε περίοδο ηχογραφήσεων δεν σημαίνει πως σταματάμε να δίνουμε υλικό σε εκείνους που ακολουθούν τα μουσικά μας βήματα. Έχοντας κινηματογραφήσει τη συναυλία του περασμένου Φεβρουαρίου, σαν support στον Geoff Tate και τους Operation: Mindcrime στο Gagarin, με πολύ μεγάλη χαρά μας σας παρουσιάζουμε το πρώτο βίντεο από αυτή τη σειρά, το οποίο είναι το “A New Beginning” από το δεύτερο άλμπουμ μας “Polysyllabic”, το οποίο κυκλοφορεί από τη γερμανική δισκογραφική 7hard/7us media group. Είχαν προηγηθεί το πρώτο επίσημο lyric (Odd-Y-Sea), το πρώτο επίσημο audio (Last Fallen Angel), καθώς και τα επίσημα βίντεο “Dreamshade” και “Bleak”.

Το συγκεκριμένο βίντεο, καθώς και αυτά που θα ακολουθήσουν, δείχνει πως μας είδε ο κόσμος στη σκηνή και αρτιστικά αναμιγνύει με τον καλύτερο τρόπο την τεχνολογία με τη φυσική παρουσία. Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους δούλεψαν για την παραγωγή και θα επιδιώξουμε να σας ενοχλήσουμε ξανά με το δεύτερο μέρος αυτής της προσπάθειας.

Ευχαριστούμε! Καλή θέαση και Shine On!

Illusory
Dee Theodorou – Vocals
George Papantonis – Guitars
Greg Bakos – guitars
Niki Danos – Bass
Costas Koulis – Drums

Keyboards by George Konstantakelos

Directed by Maria Chatzigianni aka M-word
Cameras by Michail Efthymiou, Markellos Plakitsis and Iliostalakti Megaliou.
Edited by Michail Efthymiou and Maria Chatzigianni.