Το Βουλγάρικο supergroup, Intelligent Music Project, με τον Ronnie Romero στα φωνητικά, κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για το τραγούδι “Listen”, από το πρόσφατο άλμπουμ του “The Creation”.

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στις οικογένειες με προβλήματα γονιμότητας.

«Η μάχη με τη δημογραφική κρίση είναι ένας από τους τομείς όπου συνειδητά επενδύω όλα αυτά τα χρόνια», λέει ο εμπνευστής και βασικός συνθέτης του project δρ. Milen Vrabevski. «Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για άμεση εμπλοκή για αυτό το πρόβλημα, αφού η σταδιακή μείωση του πληθυσμού είναι ένα πρόβλημα που μας αφορά όλους. Με το ίδρυμά μου προσπαθούμε να ενισχύσουμε τον δείκτη γεννήσεων, να βοηθήσουμε την αναπαραγωγή και να συντελέσουμε στη λύση του δημογραφικού προβλήματος. Με το βίντεο του “Listen” θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερη δημοσιότητα στο θέμα ώστε να προσελκύσουμε περισσότερους ανθρώπους στη μάχη που δίνουμε να γεννηθούν περισσότερα παιδιά στη Βουλγαρία».

Στο βίντεο μπορεί να δει κανείς μερικές από τις οικογένειες των 36 παιδιών, στη γέννηση των οποίων βοήθησε το Bulgarian Memory Foundation του Vrabevski.

Να θυμίσουμε ότι ο Intelligent Music Project θα εμφανιστούν στο πάρτυ για τα 22 χρόνια του Rock Radio 104,7 στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη στις 22 Μαΐου!

περισσότερες πληροφορίες εδώ