Νέο βίντεο από τους Soen

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Οι προκλητικά ελκυστικοί Σουηδοί metallers, SOEN, αποκαλύπτουν το συναρπαστικό video για το “Monarch”, μέσα από το πέμπτο τους άλμπουμ, το “Imperial”, που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει από τη Silver Lining Music, στις 29 Ιανουαρίου 2021.

Τα ιδρυτικά μέλη του γκρουπ, Joel Ekelöf (φωνητικά) και Martin Lopez (ντραμς), μαζί με τους Lars Enok Åhlund (πλήκτρα και κιθάρα), Oleksii “Zlatoyar” Kobel (μπάσο) και Cody Ford (lead κιθάρα), είναι μία αδιαμφισβήτητη κρυπτογραφία για όλα τα θέματα και τα συναισθήματα που στροβιλίζουν γύρω μας. Με την επική και δυναμική του ιστορία, που έχει να κάνει με άνδρες που μεγάλωσαν μέσα στην επιθετικότητα και στάλθηκαν να πολεμήσουν, το “Monarch” ξεκινά μ’ ένα τρομερά δυναμικό riff που έρχεται σε απόλυτη αντιπαράθεση με τις μεγαλοπρεπείς μελωδικές στιγμές που ακολουθούν.

«Το “Monarch”, είναι ένα επικό, δυναμικό τραγούδι, για τα παραδοσιακά γνωρίσματα της ανθρωπότητας. Την πεποίθηση ότι το να είσαι συμπονετικός κι ευγενικός, είναι ένα σημάδι αδυναμίας» εξηγεί ο Lopez. “Η έλλειψη κατεύθυνσης στην κοινωνία, μετατρέπει τις νεότερες γενιές σε βίαια και καταστροφικά όντα» συνεχίζει ο Ekelöf, «επειδή ζουν σε μία εποχή, που οι νταήδες είναι βασιλιάδες και οι υπόλοιποι είναι το θήραμα».

Για το γύρισμα του video, ο Lopez σχολίασε: «Το να κάνεις video, είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, επειδή σημαίνει ότι πρέπει να παραδώσεις τον έλεγχο της μουσικής σου σε κάποιον εξωτερικό συνεργάτη. Θέλεις να κάνεις ένα video που όχι μόνο αντιπροσωπεύει το στιχουργικό περιεχόμενο, αλλά και την ατμόσφαιρα και τα συναισθήματα του τραγουδιού, οπότε πρέπει να βρεις έναν παραγωγό που να έχει την ικανότητα να κατανοεί και να μετατρέπει τις λέξεις και τις νότες σε εικόνες και νομίζω ότι αυτό το βρήκαμε στο πρόσωπο του Daniele Berretta… Ήταν πολύ μεγάλη η ικανοποίηση που δουλέψαμε μαζί του και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι με τον τρόπο που βγήκε το video.”

Δείτε και ακούστε το video clip του “Antagonist” εδώ

Την παραγωγή του δίσκου, έκανε ο Iñaki Marconi και το γκρουπ, ενώ την μίξη και το mastering, έκανε ο Kane Churko, που έχει δουλέψει με κολοσσούς της μουσικής όπως ο Ozzy Osbourne και ο Bob Dylan. Το “Imperial”, είναι ο δίσκος που θα κερδίσει κατευθείαν τον ακροατή και με τις πλούσιες λεπτομέρειές του, είναι φτιαγμένος να γίνει ένας κλασικός metal δίσκος της εποχής μας.

Το “Imperial”, θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιανουαρίου 2021 από τη Silver Lining Music σε Digipak CD, βινύλιο, σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και σε διάφορα D2C bundles. Για προπαραγγελίες, μπορείτε να πάτε στο https://smarturl.it/SOENIMPERIAL

IMPERIAL Track Listing:

  1. Lumerian
  2. Deceiver
  3. Monarch
  4. Illusion
  5. Antagonist
  6. Modesty
  7. Dissident
  8. Fortune

SOEN:
Joel Ekelöf – φωνητικά
Martin Lopez – ντραμς
Lars Enok Åhlund – πλήκτρα και κιθάρα
Oleksii “Zlatoyar” Kobel – μπάσο
Cody Ford – Lead κιθάρα

FOLLOW SOEN:
www.facebook.com/SOENMusic
www.twitter.com/SOENmusic
www.instagram.com/SOENmusic
www.SOENmusic.com