Η κιθαρίστρια ανακοίνωσε στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ότι αποχωρεί από το συγκρότημα του Alice Cooper και ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις με τη σόλο μπάντα της για το υπόλοιπο της χρονιάς.

«Μετά από ένα απολύτως απίστευτο τουρ στην Ευρώπη, με ανάμικτα συναισθήματα σας ανακοινώνω ότι δεν θα συμμετάσχω στο συγκρότημα του Alice Cooper στην επερχόμενη περιοδεία το φθινοπωρο.

Επίσης, δυστυχώς, θα πρέπει να ακυρώσω τις εμφανίσεις σε φεστιβάλ με τη σόλο μπάντα μου, που ήταν προγραμματισμένες για το υπόλοιπο της χρονιάς.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! Δεν υπάρχει κάτι δραματικό και η χρονιά μου θα είναι γεμάτη από περιοδείες. Για να πω την αλήθεια βρίσκομαι στο αεροπλάνο για την επόμενη περιπέτειά μου την ώρα που ανεβάζω αυτό το post και θα ανέβω στη σκηνή πιο σύντομα από όσο νομίζετε! Αλλά αυτά είναι νέα που θα τα μάθετε προσεχώς.

Τα προηγούμενα οκτώ χρόνια ήταν εμπειρία ζωής και δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων στον Alice και την Sheryl Cooper, τον Shep Gordon, την απίστευτη μπάντα, το crew και τους οπαδούς που «με καλωσόρισαν στον εφιάλτη τους».

Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά είμαι αιωνίως ευγνώμων», δήλωσε η Nita.