Ντεμπούτο από τους Seventh Storm

0

Οι Seventh Storm, με τη συμμετοχή του Mike Gaspar, τον πρώην ντράμερ των Moonspell, θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους τον Αύγουστο από την Atomic Fire Records.

«Συγκροτηθήκαμε με ένα σκοπό: να είμαστε δυνατοί έτσι ώστε να υπάρχει ελπίδα για την ελευθερία και να μην τα παρατάμε ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Η σταυροφορία μας ξεκινάει. Μακάρι να συναντηθούν οι δρόμοι μας, μακάρι μια μέρα να ταξιδέψουμε στις επτά ηπείρους και τις επτά θάλασσες, με την ελπίδα πως θα δημιουργήσουμε την τέλεια καταιγίδα(=storm), “The Seventh Storm”. Μακάρι το φως και η φωτιά να επιστρέψουν σε αυτή την ξεχασμένη τέχνη. Ας ακουστούν για άλλη μια φορά οι τρομπέτες του πολέμου. Ελάτε μαζί μας», είναι το μήνυμα του Gaspar.

Μετά την αποχώρησή του από τους Moonspell ο ντράμερ βρέθηκε σε ένα σταυροδρόμι: «αισθανόμουν χαμένος και ανασφαλής σχετικά με το μέλλον μου καλλιτεχνικά. Τότε ένας καλός μου φίλος με έφερε σε επαφή με κάποιους μουσικούς που πίστευε ότι θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν το όραμά μου. Αρχικά, ήθελα απλώς να συνεχίσω να παίζω ντραμς, αλλά μετά τις πρώτες πρόβες συνειδητοποίησα πόσο ισχυρή ήταν η σύνδεσή μας. Οι περισσότεροι έχουν hard rock background και όχι τόσο extreme metal, σαν κι εμένα, αλλά η ποικιλία στα μουσικά στυλ είναι που δημιουργεί την ενέργεια και την κάνει τόσο μαγική όταν παίζουμε όλοι μαζί. Μερικά από τα πρώτα riffs που άκουσα μου θύμισαν τους Darkthrone και τους Emperor. Ήταν σαν να γυρίζω πίσω στον χρόνο και να ξαναζώ τη νιότη μου, αλλά με 30 χρόνια εμπειρία στην πλάτη. Η κινητήρια δύναμη ήταν να τιμήσω το παρελθόν μου και να μπορώ να το μοιραστώ με μια νέα metal οικογένεια, να κάνουμε επική μουσική με νόημα γεμάτη ψυχή και συναίσθημα», σχολιάζει ο Gaspar.