Ο πρώην κιθαρίστας των WASP, Chris Holmes, κυκλοφόρησε ένα καινούριο τραγούδι, το “Playing With Fire”, από το επερχόμενο σόλο άλμπουμ του.

Όπως δημοσιεύσαμε πρόσφατα Το άλμπουμ διατίθεται μέσω του Indiegogo με την υποστήριξη των οπαδών που καλούνται να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση πόρων. Ανάλογα με το ποσό υπάρχουν και διαφορετικές εκδόσεις του άλμπουμ με αυτόγραφα, πένες κιθάρας, μέχρι και το μπουφάν του Chris!

Επίσης, ετοιμάζεται και ένα ντοκιμαντέρ που θα έχει τον τίτλο “Mean Man: The Story Of Chris Holmes”. Το φιλμ γύρισαν οι Antoine De Montremy και Laurent Hart και ήταν ένα project που ξεκίνησε το 2014 όταν συνεργάστηκαν μαζί του για το βίντεοκλιπ του Holmes, “Let it Roar”, τα γυρίσματα του οποίου έλαβαν χώρα στις Κάννες. Εκείνη την περίοδο ο Holmes είχε αποτραβηχτεί από τα μουσικά δρώμενα, είχε εγκαταλείψει τις ΗΠΑ και είχε ξεκινήσει μια καινούρια ζωή με τη γυναίκα του, Sarah, στη Γαλλία. Καθώς δεν του αρκούσε να γυρίσει απλά ένα μουσικό βίντεο, ο De Montremy, κυνήγησε το μεγαλύτερο όνειρό του, να σκηνοθετήσει ένα ντοκιμαντέρ για τον κιθαρίστα κι έτσι πέρασε κάποια χρόνια να τον ακολουθεί ανά την Ευρώπη και να κινηματογραφεί συναυλίες, πρόβες, sessions σε στούντιο και οτιδήποτε άλλο.

Δείτε παρακάτω ένα τρέηλερ για το ντοκιμαντέρ