Ο Ian Gillan θυμάται την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα – 41 χρόνια σαν σήμερα!

0

Με αφορμή την συμπλήρωση 41 χρόνων από την πρώτη του επίσκεψη στην Ελλάδα με το σόλο συγκρότημά του, στη σελίδα του Ian Gillan στο Facebook δημοσιεύτηκαν κάποια αναμνηστικά, μεταξύ των οποίων και μια εκπομπή του Γιάννη Πετρίδη με καλεσμένο τον θρυλικό τραγουδιστή.

Πρώτα «ανέβηκε» η φωτογραφία αποκόμματος εισιτηρίου από την εμφάνιση στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στις 13/9/1980 (με τιμή 300δρχ) και ύστερα η εκπομπή. Για την ιστορία ο Gillan εμφανίστηκε δυο μέρες αργότερα στο γήπεδο του Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

«Ο φημισμένος Έλληνας μουσικός παραγωγός Γιάννης Πετρίδης (Giannis Petridis) με τον συνεργάτη του Κώστα Ζουγρή (Kostas Zougris), φιλοξένησε τον μεγάλο Βρετανό τραγουδιστή (πρώην Deep Purple) στην εκπομπή τους «Rock Club», στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση. Ηχογράφηση: Νίκος Μόσχος (Nikos Moschos)» αναφέρει η περιγραφή του αποσπάσματος από την εκπομπή που μεταδόθηκε την προηγούμενη ημέρα.

Στην εκπομπή ο Gillan μιλάει για τους Deep Purple και τη σόλο καριέρα του, ενώ παρεμβάλλονται και τραγούδια, τα οποία σχολιάζονται από τον διάσημο καλεσμένο!