Ο Kane Roberts επιστρέφει στο συγκρότημα του Alice Cooper

0

Μετά την ανακοίνωση για την αποχώρηση της Nita Strauss από το συγκρότημα του Alice Cooper, έρχεται αυτή του αντικαταστάτη, που θα είναι ένας παλιός γνώριμος, ο Kane Roberts.

Ο Roberts συμμετείχε στο συγκρότημα στη δεκαετία του ’80 και μαζί του ο Alice ηχογράφησε τα “Constrictor” και “Raise Your Fist And Yell”, ενώ περιόδευσε στα αντίστοιχα τουρ. Επιπλέον, συμμετείχε και στο “Trash”, παίζοντας κιθάρα στο “Bed Of Nails” το οποίο συνυπογράφει.

Έχει κυκλοφορήσει σόλο άλμπουμ, έχει συνεργαστεί με τον Bob Ezrin, τον Rod Stewart, τον Paul Stanley, τους KISS, ενώ για κάποιο διάστημα αποσύρθηκε από τη μουσική βιομηχανία και ασχολήθηκε με τις γραφικές τέχνες και τον προγραμματισμό video games.

Η τελευταία δουλεία του είναι το σόλο άλμπουμ του “The New Normal”, που κυκλοφόρησε από τη Frontiers το 2019 (όπου ο Alice Cooper συμμετέχει σε ένα τραγούδι).

O Kane Roberts δημοσίευσε την αντίδρασή του στο Facebook: «O Alice με πήρε τηλέφωνο. Μεγάλη τιμή. Θα ξαναμπώ στη λίστα μαζί με κάποιους απίστευτους κιθαρίστες, από το Glen Buxton, τον Michael Bruce και τον Dennis Dunaway στην τρέχουσα BADASS σύνθεση και φυσικά, μια από τις πιο αγαπημένες μου, την Nita Strauss. Πόσο τρομερή μπάντα και crew θα περιοδεύσει το φθινόπωρο. No choice but to RTFO!»

Ο Alice Cooper δήλωσε σχετικά: «ανυπομονώ να καλωσορίσω και πάλι τον Kane Roberts, στις συναυλίες μας το Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Είμαστε φίλοι τόσα χρόνια και ήταν πάντοτε ένας από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες. Θα φέρει κι άλλους μύες στην “Detroit Muscle Tour”. Πάντοτε είχαμε μια πολιτική περιστρεφόμενης πόρτας, όπου μουσικοί μπορούν να φύγουν και να επιστρέψουν, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ και πάλι στη σκηνή με τον Kane. Για τους οπαδούς θα είναι τρομερά αυτά τα shows με Kane Roberts, Ryan Roxie και Tommy Henriksen στις κιθάρες».