Ο Kip Winger ηχογραφεί φωνητικά για νέο άλμπουμ

0

Σύμφωνα με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media, ο Kip Winger βρίσκεται στο στούντιο και ηχογραφεί τα φωνητικά για το έβδομο άλμπουμ των Winger.

Το σχόλιο κάτω από το βίντεο ήταν απλό, λιτό και περιεκτικό: «ξεκίνησα φωνητικά. Winger VII».

Να θυμίσουμε πως στα τέλη Νοεμβρίου ο κιθαρίστας του γκρουπ, Reb Beach, είχε πει σχετικά με το νέο άλμπουμ: «Νομίζω πως πλησιάζει περισσότερο προς το “Karma” έτσι όπως διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή», είπε. «Ήδη μου αρέσει περισσότερο από το “Better Days Comin’”.

Γράψαμε 11 κομμάτια και δεν θα χρησιμοποιήσουμε τα έξι, άρα έχουμε πέντε τραγούδια. Αυτό γιατί ο Kip έχει πολύ υψηλά στάνταρ για αυτό το άλμπουμ και θέλει το κάθε κομμάτι να είναι αναντίρρητα cool με progressive riffs… δεν θέλει προβλέψιμα riffs, οπότε εγώ πρέπει να βρω τα πολύ cool, μοναδικά riffs που είναι progressive και θα μπορεί να τραγουδήσει τη μελωδία από πάνω. Γιατί αυτοί είναι οι Winger.

Στο “Seventeen”, όταν το γράψαμε, δεν είχα σκεφτεί ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια ότι αυτό το riff θα μπορούσε να είναι το ρεφρέν, αλλά ο Kip το άκουσε αμέσως σαν το ρεφρέν. Αυτό είναι το καλό στους Winger, το ότι παρόλο γράφουμε πολύπλοκα riffs μπορούμε να τραγουδήσουμε τη μελωδία. Έτσι, έχουμε πέντε φοβερά τραγούδια και επιστρέφω σε δυο εβδομάδες να γράψω ώστε να έχουμε το άλμπουμ νωρίς το καλοκαίρι, τον Μάιο, ή τον Ιούνιο».