Ο Sammy Hagar, που εκτός από κορυφαίος τραγουδιστής, τόσο με τους Van Halen, όσο και στη σόλο του καριέρα, είναι επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, με πολλές επιχειρήσεις εστιατορίων, μπαρ, μπαρ παραλίας, ποτών κλπ στο ενεργητικό του. Με αυτή την ιδιότητα λοιπόν θα κυκλοφορήσει το νέο του βιβλίο “Sammy’s Cocktail Hits: 85 Personal Favorites From The Red Rocker”.

«Έχω δουλέψει και μελετήσει την τέχνη του να φτιάχνεις και να πίνεις ένα κοκτέιλ για δεκαετίες και τελικά κατάφερα να καταλήξω στα αγαπημένα μου, να καταθέσω τη γνώση μου το πώς να τα φτιάξεις και τι χρειάζεται για να κάνεις τα καλύτερα πάρτυ με τα καλύτερα κοκτέιλ και μερικές συμβουλές ακόμα. Σας εγγυώμαι ότι αυτό θα είναι το μοναδικό βιβλίο για κοκτέιλ που θα χρειαστείτε. Είναι σαν να σας δίνω τα greatest hits για μέσα και έξω από το μπαρ», σχολιάζει ο θρυλικό Red Rocker.

Το “Sammy’s Cocktail Hits: 85 Personal Favorites From The Red Rocker” που μεταξύ άλλων θα περθέχεθ και τις συνταγές για τα Coconut Mojito, Maui Mama, Tiki Swizzle, Blanco Gimlet, Coco Loco, Coronarita, Santo Oaxaca, Santa Paloma, Brazilian Kiss, Vojito, Strawberry Surf και Black & Blue Lemonade θα κυκλοφορήσει από την Skyhorse Publishing στις 29 Μαρτίου.