Ο Schaffer σε νέο βίντεο από το Καπιτώλιο – μαζική αποχώρηση από τους Iced Earth

0

Το CNN πρόβαλε στις 15 Φεβρουαρίου ένα βίντεο από την επίθεση της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο, στο οποίο φαίνεται ο Jon Schaffer.

Ο Schaffer εικονίζεται να υψώνει το δάκτυλο και να φωνάζει στους αστυνομικούς, οι οποίοι υποχωρούν προς το εσωτερικό ενός κτιρίου πιεζόμενοι από τους καταληψίες.

Παράλληλα, με ξεχωριστές ανακοινώσεις τους οι Stu Block, Luke Appleton και Jake Dreyer έθεσαν εαυτούς εκτός μπάντας.

«Προτού αποφασίσω προσωπικά χρειάστηκα τις περασμένες εβδομάδες για να επεξεργαστώ την κατάσταση, αλλά και από σεβασμό στα άλλα μέλη του συγκροτήματος που έκαναν το ίδιο. Σας ευχαριστώ όλους που το σεβαστήκατε αυτό. Για πολλούς λόγους αυτή είναι η καλύτερη απόφαση για την προσωπική και επαγγελματική μου ανάπτυξη. Ώρα να πάμε μπροστά, να επουλωθούν οι πληγές και να ευημερήσουμε», δήλωσε ο Block, ενώ ο μπασίστας είπε πως ενημέρωσε το management και τον ίδιο τον Schaffer ότι παραιτείται από τους Iced Earth.

Ο κιθαρίστας, Jake Dreyer, δήλωσε πως προσελήφθη το διάστημα 2016 – 2018 για να παίξει με τη μπάντα και πως από εδώ και στο εξής εστιάζει μόνο στους Witherfall. «Είναι ατυχές το πώς ξεδιπλώθηκε όλη αυτή η τραγωδία» σχολίασε.