Ο πρώην ντράμερ των Queensrÿche, Scott Rockenfield, έβαλλε κατά των Todd LaTorre και Geoff Tate, δηλαδή του νυν και τέως τραγουδιστή του συγκροτήματος.

Συγκεκριμένα, για τον La Torre έγραψε: «για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα… υποκείμενο: Todd La Torre θέμα: σημειώστε πως οποιεσδήποτε και στο σύνολό τους απόψεις, θεωρήσεις, δηλώσεις, σχόλια κλπ,κλπ που συνεχίζουν να προέρχονται από τον κο. La Torre (είτε του παρελθόντος, παρόντος, μέλλοντος) δεν θα πρέπει να θεωρούνται με κανένα τρόπο πως αντιπροσωπεύουν τις πεποιθήσεις, απόψεις, θεωρήσεις οποιουδήποτε οργανισμού, προϊόντος, ή και κατατεθέντος σήματος των Queensrÿche.

Όσο για τον Tate φαίνεται πως του τη είχε φυλαγμένη για κάποια σχόλια που έκανε σε μια συνέντευξή του ο τραγουδιστής, όπου ανέφερε πως ο Rockenfield δεν μπορεί να παίξει πια τύμπανα.

«Πόσο ενδιαφέρον είναι αυτό, ε; …(και πολλοί από εσάς, μάλλον το μαντέψατε ήδη) αλλά, με δεδομένο ότι δεν έχω δει και δεν έχω μιλήσει με τον Tate για πάνω από 10 χρόνια, αυτές φαίνεται να είναι πολύ γενναίες δηλώσεις σε βάρος κάποιου. Κάποιος θα έλεγε πως για κάποιον έστω και στοιχειωδώς μορφωμένο άνθρωπο το να κάνει τέτοιου είδους τρελές δηλώσεις θα ήταν κάτι που δεν θα έπρεπε να πράξει. Πέρα από αυτό, ίσως ο πρώην τραγουδιστής θα ήθελε να κάνει ένα βήμα πίσω και να αναθεωρήσει τις δηλώσεις αυτές; Πέρα από όλα αυτά, αυτό που θέλω να πω είναι πως ελπίζω να έχει τη βοήθεια που χρειάζεται», έγραψε ο Rockenfield.

Να σημειώσουμε ότι ο ντράμερ τον περασμένο Οκτώβριο έκανε μήνυση εναντίον των Michael Wilton και Eddie Jackson μεταξύ άλλων για παραβίαση συμβολαίου, παραβίαση καθήκοντος θεματοφύλακα και για παράνομη λύση συνεργασίας.