Ο Steve Vai θα βρίσκεται στο ωδείο Αθηνά Live την Τρίτη 20 Μαρτίου…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το εξαιρετικό του ταλέντο, οι εκπληκτικές του δυνατότητες, οι πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων του, τα 3 βραβεία Grammy μεταξύ άλλων επιτυχιών του, έχουν διαμορφώσει ένα τεράστιο κοινό όπου κι αν εμφανίζεται. Έχουμε λοιπόν την τεράστια τύχη και χαρά, να φιλοξενούμε και στην Ελλάδα αυτή τη μουσική προσωπικότητα για ένα σεμινάριο στο οποίο θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και θα έχει διάρκεια 3 περίπου ωρών.
Μία μοναδική ευκαιρία στη ζωή όλων των μουσικών και όχι μόνο, να ακούσουν τον Steve Vai να μιλάει και να αναλύει θέματα που άπτονται της θεωρίας της μουσικής, διαφόρων τεχνικών της κιθάρας, αλλά και την τεχνική της ανακάλυψης και του ξεκλειδώματος της μουσικής ταυτότητας, όλων όσων ασχολούνται με τη μουσική.
Στη συνέχεια θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού, ενώ για το κλείσιμο θα ανέβουν στη σκηνή του Αθηνά Live, επιλεγμένοι μουσικοί που θα τζαμάρουν μαζί του, μέσα στο οικείο και φιλόξενο χώρο του Αθηνά Live, του Ωδείου Τέχνης Γ. Φακανά που τα τελευταία 20 χρόνια, φροντίζει για το υψηλό μουσικό επίπεδο της χώρας μας.
Κανένας, είτε είναι επαγγελματίας, είτε ερασιτέχνης, είτε μόλις ανακάλυψε τον υπέροχο κόσμο της σύγχρονης δυναμικής μουσικής, δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία που του δίνεται να παρακολουθήσει ένα τόσο ολοκληρωμένο σεμινάριο από έναν από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες παγκοσμίως.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αγαπητούς συμμετέχοντες, ότι η προπώληση έχει ήδη αρχίσει και ότι η ζήτηση είναι μεγάλη…  (κατά συνέπεια και η διαθεσιμότητα των εισιτηρίων θα είναι περιορισμένη, γιαυτό προλάβετε!)
Alien Guitar Secrets Masterclass” FB event: https://www.facebook.com/events/1431476673648193/