Ο Corey Taylor δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Donald Trump και οι άνθρωποι που τον ψήφισαν είναι ηλίθιοι. Ο frontman των Slipknot και των Stone Sour έχει εκφράσει πολλές φορές την απογοήτευσή του για τον δισεκατομμυριούχο μεγιστάνα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, λέγοντας σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό του Des Moines, Iowa σε μια συνέντευξη του 2015 ότι θα μεταναστεύσει αν ο Trump γίνει πρόεδρος.

Τώρα, σε μια συνέντευξη με το Fader, ο Taylor αποκάλυψε ότι έπρεπε να ξεκινήσει το βιβλίο του “America 51” πάνω από δύο φορές εξαιτίας αυτού που συνέβη στις προεδρικές εκλογές του 2016. “Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι οι άνθρωποι θα ψήφιζαν έναν γαμημένο ηλίθιο σαν αυτόν”, είπε, “αυτό είναι που με προσβάλλει περισσότερο, μπορείτε να τον περιγράψετε σαν ρατσιστή ή εγωιστή ή έναν τύραννο ή όλα αυτά τα σκατά: Είναι ηλίθιος και αυτοί που τον ψήφισαν; Κι αυτοί ηλίθιοι. Δεν έχει σημασία γιατί το έκαναν, είτε είναι ρατσιστές, είτε θέλουν χρήματα. Έχουν κάνει τα περισσότερα για να μας φέρουν πίσω σε παγκόσμιο επίπεδο από ο,τιδήποτε έχω δει ποτέ στη ζωή μου και αυτό προέρχεται από κάποιον που έγραψε ένα ολόκληρο γαμημένο το τραγούδι για τον George W. Bush. Θα μας πάρει 20 χρόνια για να ανεραίσουμε το μισά από τα σκατά που έχει κάνει.

“Ειλικρινά, το βλέπω αυτό από την οπτική του οπαδού. Οι περισσότεροι από τους οπαδούς μας είναι έγχρωμοι, προέρχονται από διαφορετικές χώρες, μιλούν διαφορετικές γλώσσες, αγαπούν διαφορετικούς ανθρώπους, δεν θέλω να σκοτωθούν οι οπαδοί μου, τα παιδιά μου. Και το χειρότερο είναι ότι έχει ενισχύσει τον ρατσισμό. Και μπορεί όποιος θέλει να αντικρούσει αυτό που λέω. Το γράφω και στο βιβλίο και το βλέπω μπροστά μου. Γιατί νομίζετε ότι στο “All Out Life” λέει “βαρέθηκα να έχω δίκιο για ό,τι λέω. Γιατί έχω και είναι χάλια».