Οι AC/DC κυκλοφόρησαν το βίντεο του “Through The Mists Of Time”

0

Οι AC/DC δημοσίευσαν το βίντεο για το τραγούδι τους “Through The Mists Of Time” από το πρόσφατο άλμπουμ τους “Power Up”.

To concept ανήκει στον Angus Young, το σκηνοθέτη Najeeb Tarazi και John Cheuse, οι οποίοι χρησιμοποίησαν υλικό που τράβηξε ο Clemens Habicht από το κάθε μέλος του συγκροτήματος ξεχωριστά, το καθένα σε ένα διαφορετικό μέρος στον κόσμο. Το υλικό ανέλαβε το γαλλικό στούντιο Mathematic, που ειδικεύεται στα οπτικά εφέ, το επεξεργάστηκε και παρουσίασε το τελικό αποτέλεσμα σχεδόν ένα χρόνο μετά από την ανακοίνωση του πολυαναμενόμενου άλμπουμ.

«Ο Angus έγραψε τους στίχους για το τραγούδι και πιστεύω ότι κατάφερε να βάλει μέσα τα πάντα – για τις πρώτες μέρες της μπάντας, για όταν το rock’n’roll ήταν ξέγνοιαστο, όταν κανείς δεν ενδιαφερόταν για τίποτε άλλο, παρά το πώς θα περάσει καλά και θα παίξει. Όλη αυτή η αξιαγάπητη αθωότητα δεν υπάρχει πια. Και νομίζω ότι αυτό περιγράφουν οι στίχοι. Για να πω την αλήθεια, κάθε φορά που το ακούω ανατριχιάζω και είναι ένας φόρος τιμής στον Malcolm. Και είναι διαφορετικό. Δεν ξέρω αν είναι διαφορετικό από ό,τι έχουμε κάνει στο παρελθόν, αλλά σίγουρα ξεχωρίζει», είχε δηλώσει σε μια συνέντευξή του ο Brian Johnson τον Νοέμβριο του 2020 στο Radio X.