Οι Blind Guardian δημοσίευσαν ένα βίντεο με τη διασκευή τους στο κλασικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι των Slade, “Merry Xmas Everybody”.

Μάλιστα, εμφανίζονται μεταμφιεσμένοι με περούκες και ντύσιμο που μοιάζει πολύ στο θρυλικό πρωτο-glam Βρετανικό συγκρότημα.

«Κατά την άποψή μου οι Slade έγραψαν το απόλυτο χριστουγεννιάτικο τραγούδι, το “Merry Xmas Everyody”, ένα αειθαλές, ευχάριστο τραγούδι με μια τέλεια δόση κιτς, που το μεγαλείο του είναι αξεπέραστο», σχολιάζει ο Hansi Kuersch.

«Συνήθως, στην κατοικία Kuersch απαγορεύεται να ακούγονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια πριν τα Χριστούγεννα, αλλά καθώς τώρα που βγήκαμε από το στούντιο είναι μέσα Νοεμβρίου, νοιώθω ότι σπάω μια παράδοση. Αυτό που πρόκειται να ακούσετε είναι μια προσπάθεια να αποδώσουμε έναν φόρο τιμής στους Αη Βασίληδες του glam rock, τους Slade, και ενώ η αυθεντική εκτέλεση είναι απλά τέλεια, το ρεφρέν είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των Blind Guardian, καθώς αντιλαμβανόμαστε πώς να κάνεις κάτι μεγάλο. Έτσι, γιατί να φάμε λουκάνικα με πατατοσαλάτα, όταν μπορείς να έχεις την χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα; Απολαύστε το και καλά Χριστούγεννα σε όλους», συμπληρώνει.