Οι Evile επιστρέφουν – δείτε το νέο τους βίντεο

0

Οι Βρετανοί thrashers Evile επιστρέφουν με νέο άλμπουμ μετά από οκτώ χρόνια. Το πέμπτο άλμπουμ του γκρουπ, “Hell Unleashed”, θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

«Μετά από 8 χρόνια οι Evile επιστρέφουν με το πέμπτο τους άλμπουμ, “Hell Unleashed”, με εννιά ανελέητα thrash τραγούδια. Χωρίς καμία αμφιβολία αυτό είναι το καλύτερο thrash metal άλμπουμ της 20ετίας», σχολιάζει ο Ol Drake.

«Για όσους δεν έχετε παρακολουθήσει τις εξελίξεις στο συγκρότημα να σας ενημερώσω πως ο Matt έφυγε από το συγκρότημα πέρσι για λόγους προσωπικούς και υγείας και πως αποφασίσαμε να φωνάξουμε ένα γνώριμο πρόσωπο για να αναλάβει τα φωνητικά. Έτσι, τα ανέλαβα εγώ, μαζί με την lead κιθάρα, κάτι για το οποίο είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Ένας από τους ήρωές μου είναι ο Chuck Schuldiner, οπότε βγάζει νόημα. Οι Evile πρέπει να ακούγονται σατανικές και κακοί και πιστεύω πως το καταφέραμε αυτό περισσότερο αυτή τη φορά με την επιθετική προσέγγιση του “Hell Unleashed”, συμπλήρωσε.

Την παραγωγή του άλμπουμ ανέλαβε ο Chris Clancy στα Backstage Studios, ενώ ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός, Briah Posehn, συμμετέχει στο τραγούδι “Gore” στα δεύτερα φωνητικά. Τέλος, το εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο Michael Whelan (Sepultura, Obituary, Stephen King).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι…