Οι Jinjer ξεκίνησαν φιλανθρωπική εκστρατεία ενίσχυσης των Ουκρανών

0

Οι Ουκρανοί Jinjer ξεκίνησαν μια εκστρατεία για την οικονομική ενίσχυση της χώρας τους που δοκιμάζεται από την πολεμική σύγκρουση με τη Ρωσία.

Για το σκοπό αυτό διαθέτουν τα έσοδα από το merchandise που κυκλοφορούν για την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που δρουν στην Ουκρανία και παρέχουν τρόφιμα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους πολίτες.

«Σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματά σας και τις προσευχές σας αυτές τις εβδομάδες. Μπορεί να μην σας έχουμε απαντήσει, αλλά τις διαβάζουμε και σημαίνουν πολλά για μας. Όπως ξέρετε ο πόλεμος κατακλύζει τις γειτονιές στις πόλεις της Ουκρανίας αυτή τη στιγμή. Πολλοί άνθρωποι έχουν από ελάχιστο ως καθόλου φαγητό και νερό και φοβόμαστε πάρα πολύ τι θα μας φέρει η επόμενη μέρα. Μαζί με την Napalm Records κυκλοφορούμε δυο νέα t-shirt για να μαζέψουμε χρήματα για την υποστήριξη διάφορων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων στην Ουκρανία για τη συγκέντρωση φαρμάκων και φαγητού, νερού κλπ. Αν δεν μπορείτε να κάνετε μια δωρεά, τότε παρακαλούμε μοιραστείτε αυτό, ή οποιαδήποτε άλλα νέα με το τι συμβαίνει εδώ. Η κάθε πώληση μπορεί να σώσει μια ζωή εδώ στην Ουκρανία. Ευχαριστούμε». – Eugene Abdukhanov

Περισσότερα εδώ…