Οι Judas Priest ανακοίνωσαν ότι θα περιοδεύσουν σαν τετράδα στο επερχόμενο τουρ, χωρίς τον Andy Sneap.

«Γεια σας μανιακοί! Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε στο σανίδι και να περιοδεύσουμε γιορτάζοντας τα 50 χρόνια των Judas Priest σαν ένα ακόμα πιο δυνατό, ανελέητο heavy metal κουαρτέτο – με τον Glenn να βγαίνει στη σκηνή μαζί μας σε κάποιες εμφανίσεις. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Andy για ό,τι έχει κάνει και που θα συνεχίσει να είναι στην ομάδα μας για την παραγωγή του νέου μας άλμπουμ… τα λέμε headbangers!», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος.

O Andy Sneap από την άλλη δήλωσε πως αιφνιδιάστηκε από την απόφαση του Βρετανικού συγκροτήματος: «Ο Rob με πήρε τηλέφωνο την προηγούμενη Δευτέρα και μου είπε ότι ήθελαν να συνεχίσουν σαν τετράδα, κάτι που βρήκα πολύ απογοητευτικό έχοντας αφιερώσει τόσο χρόνο, αλλά σέβομαι την απόφασή τους αφού προφανώς έχουν ένα όραμα για το πώς θέλουν να εξελιχτεί αυτό.

Ήταν μια προσωρινή κατάσταση και όπως έχω πει και στο παρελθόν πάντα θα βοηθώ τη μπάντα όσο μπορώ και αυτό συμπεριλαμβάνει το να προχωράνε μπροστά.

Είμαι οπαδό του συγκροτήματος από τα ‘80s και πραγματικά δεν μπορούσα να πιστέψω που έπαιζα μαζί τους και ειλικρινά στην αρχή είχα τρομάξει γιατί δεν είχα πολύ χρόνο να προετοιμαστώ.

Προχωράμε με το νέο άλμπουμ τον άλλο μήνα και ανυπομονώ να κάνουμε άλλο ένα killer άλμπουμ σαν διάδοχο του “Firepower”, δήλωσε ο Andy Sneap.