Οι Lordi επιστρέφουν με τη νέα τους δισκογραφική δουλειά που θα φέρει τον ευφάνταστο τίτλο “Monstereophonic: Theaterror Vs. Demonarchy”. To νέο album των Φινλανδών θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου από την AFM και το tracklisting (με τίτλους που θα ζήλευε και ο Rob Zombie) είναι αυτό:

01. SCG8: One Message Waiting
02. Let’s Go Slaughter He-Man (I Wanna Be The Beast-Man In The Masters Of The Universe)
03. Hug You Hardcore
04. Down With The Devil
05. Mary Is Dead
06. Sick Flick
07. None For One
08. SCG VIII: Opening Scene
09. Demonarchy
10. The Unholy Gathering
11. Heaven Sent Hell On Earth
12. And The Zombie Says
13. Break Of Dawn
14. The Night The Monsters Died