Έρχεται στο Netflix η κωμική σειρά “Metal Lords” σε σενάριο του D.B. Weiss (Game Of Thrones), με υπεύθυνο για τη μουσική της επένδυση τον Tom Morello των Rage Against The Machine.

«Δυο παιδιά ξεκινούν ένα metal συγκρότημα σε ένα Λύκειο όπου μόνο αυτά τα δυο ενδιαφέρονται για το heavy metal. Δεν μπορούν να βρουν μπασίστα, αλλά υπάρχει ένα κορίτσι που παίζει τσέλο. Θα πρέπει να συνεργαστούν αν θέλουν να κερδίσουν στο Battle Of The Bands», είναι η περιγραφή της σειράς.

Μιλώντας στο Billboard για τη σειρά ο Tom Morello σχολίασε: «μεγάλωσα σε ένα μικρό, απομονωμένο, προάστιο όπου τα μουσικά μου γούστα ήταν εκ διαμέτρου αντίθετα με οποιονδήποτε άλλον στο σχολείο και σίγουρα με τους δασκάλους, οπότε αυτό είναι κάτι με το οποίο μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα. Είναι μια ιστορία για παιδιά που προσπαθούν να φτιάξουν το πρώτο τους συγκρότημα, έχουν ένα όνειρο, αλλά μάλλον δεν έχουν τις τεχνικές ικανότητες , ή το καλλιτεχνικό όραμα για να το πραγματοποιήσουν.

Ή μήπως το έχουν; Για μένα εναρμονίζεται με πολλούς τρόπους με την πραγματικότητα πολλών νέων που είναι εγκλωβισμένοι σε μια αστική κόλαση και το κλειδί για να ξεφύγουν είναι μια ηλεκτρική κιθάρα, ή ένα σετ ντραμς, ή το rock’n’roll. Η μουσική δείχνει ένα δρόμο για να ξεπεράσεις τα καθημερινά προβλήματα, να προσπαθήσεις να γίνεις καλύτερος, πιο αυθεντικός και πιο αληθινός από ό,τι σου προσφέρεται από το περιβάλλον σου».

Πρωταγωνιστούν οι Jaeden Martell, Isis Hainsworth και Adrian Greensmith.