Τις τελευταίες μέρες –μετά τον πόλεμο δηλώσεων με τον Mick Mars- κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι οι Mötley Crüe ηχογραφούν νέο υλικό με τον Bob Rock.

Την περασμένη Δευτέρα 17 Απριλίου ο John 5 δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου ηχογραφούσε σε κάποιο στούντιο και άλλη μια με τον εμβληματικό παραγωγό να κάθεται μπροστά σε μια κονσόλα, ενώ η λεζάντα έγραφε: «πάμε να το κάνουμε @motleycrue #bobrock».

Ο Tommy Lee δημοσίευσε τις ίδιες φωτογραφίες καθώς και άλλη μια με τον ίδιο, τον John 5 και τον Nikki Sixx σε μια μεγάλη αίθουσα στούντιο, ενώ έγραψε από κάτω: «πάτα το διαολεμένο κουμπί κε.Rock!!! πάμε!».

Μερικές ημέρες νωρίτερα, στις 13 του μήνα, ο Nikki Sixx είχε δημοσιεύσει την πρώτη φωτογραφία που οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το συγκρότημα ηχογραφεί, καθώς διακρινόταν ο ίδιος μαζί με τον Tommy Lee και τον John 5 στο στούντιο με τη λεζάντα: «άλλη μια τρομερή μέρα σύνθεσης με τον Tommy Lee και τον John 5. Γράφουμε. Η δημιουργική διαδικασία της σύνθεσης ήταν πάντα η καρδιά του συγκροτήματός μας. Θα μπούμε στο μεγάλο στούντιο την επόμενη εβδομάδα και θα ηχογραφήσουμε κάτι και θα δούμε πως θα πάει. Δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο πλάνο σε αυτό το σημείο. Θα αφήσουμε τα τραγούδια να μας οδηγήσουν».