ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Νέες ζωντανές εμφανίσεις στο εξωτερικό για τους Project Renegade! Μετά από την Ολλανδία, σε Μάλτα και Ρουμανία!

Νέες σημαντικές ζωντανές εμφανίσεις για τους Project Renegade! Αφού η μπάντα κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Female Metal Event που θα γίνει στο Αϊντχόβεν της Ολλανδίας τον προσεχή Οκτώβρη, κατάφερε να κλείσει μία ακομα εμφάνιση σε ένα πολύ σημαντικό φεστιβάλ του είδους!

Συγκεκριμένα, η μπάντα θα εμφανιστεί στις 22 Σεπτεμβρίου, στο μαλτέζικο Voices Of The Succubi, παίζοντας μαζί με τους θρυλικούς Ιταλούς Theatres Des Vampires και άλλες μπάντες που αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα:
https://www.facebook.com/ votsfestival/

Άλλη μια σημαντική εμφάνιση της ελληνικής μπάντας (και δεύτερη εμφάνιση στη σειρά στην ίδια χώρα) θα γίνει στην πόλη Γκαλάτσι της Ρουμανίας, όπου θα παίξουν στις 15 Ιουνίου στο Danube Rock Festival:
https://www.facebook.com/ RocklaDunare/

Η ελληνική  μπάντα κυκλοφόρησε μόλις φέτος το πρώτο της EP με τίτλο «Cerebra», που αποτελεί ένα μίγμαalternative,  nu, industrial και gothic met al με μοντέρνο ήχο, groove, ambience και ηλεκτρονικά στοιχεία. Συνδυάζοντας heavy riffs με γυναικεία φωνητικά και groovy drumbeats η μπάντα έχει δημιουργήσει τον δικό της μοναδικό ήχο και έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τον ελληνικό και ξένο τύπο!

Λίγο μετά από τις μεγάλες τους εμφανίσεις στο εξωτερικό, αναμένεται να κυκλοφορήσει και το πρώτο ολοκληρωμένο τους άλμπουμ, για το οποίο ήδη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο οι ηχογραφήσεις!

Facebook: https://www. facebook.com/prenband
Twitter: https://twitter.com/ Proj_Renegade
ReverbNation: https://www. reverbnation.com/ projectrenegade
Bandcamp: https:// projectrenegade.bandcamp.com
SoundCloud: https:// soundcloud.com/projectrenegade