Οι Rocksugar επιστρέφουν – δείτε το πρώτο τους βίντεο

0

Μετά από μια απουσία 10 περίπου χρόνων οι Rocksugar, που έγιναν γνωστοί για τα mash-ups σε γνωστά rock και metal τραγούδια, επιστρέφουν με νέο άλμπουμ, με τον τίτλο “ReInventinator” ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο τους βίντεο για το “ Shout At The Devil Dog All Night”.

Μάλιστα, στο βίντεο συμμετέχουν και οι Gregg Bissonette, Mark Hamill, Tress MacNeille, Rob Paulsen, Khary Payton, Mark Slaughter, Jeff Scott Soto, Michael Starr, “Weird Al” Yankovic & Ian Ziering…

Το τραγούδι όπως μάλλον μπορείτε να καταλάβετε και από τον τίτλο συνδυάζει τα “Shout At The Devil” (Motley Crue), “Up All Night” (Slaughter) εξ’ού και ο Mark Slaughter στις συμμετοχές, “Shout” (Tears For Fears) και “Black Dog” (Led Zeppelin).

Για την ιστορία το πρώτο και μοναδικό άλμπουμ τους “Reimaginator” είχε κυκλοφορήσει το 2010, ενώ την ίδια χρονιά αλλά και την επόμενη εμφανίστηκαν στο “Monsters Of Rock” του Donnington.

Περισσότερες πληροφορίες για το άλμπουμ εδώ:

https://www.kickstarter.com/projects/rocksugar/jess-harnells-rock-sugar-beyond-mashups-beyond-covers?ref=bgpof8&utm_content=12014816&utm_medium=Email&utm_name=Id&utm_source=Actionetics&utm_term=Email