ΟΙ SL THEORY ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΝΕΟ VIDEO

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Οι Έλληνες Melodic Prog Rocksters SL Theory κυκκλοφορούν νέο video με τίτλο “Now”!

Σε αναμονή του νέου, live album τους “Progressively Dark Live (A Concert for Group and String Orchestra)”, οι SL Theory κυκλοφόρησαν το νέο τους video “Now”, μία ζωντανή βιντεοσκόπηση από το Passport Kerameikos. Μία μοναδική μίξη Progressive και Melodic Hard Rock που τους ωθεί προς τα εμπρός τη στιγμή που έχουν ήδη μπεί στο studio για την ηχογράφηση του νέου τους, studio album.

Το “Now” μαζί με τα προηγούμενα videos που έχουν κυκλοφορήσει μέσα από το «Progressively Dark Live” show, εμπεριέχουν την ατμόσφαιρα των albums «Progressively Dark (Sotiris Lagonikas) και αυτών των SL Theory  “SL Theory I (2009)”, “Different Space Different Time (2014)”, αριστοτεχνικά μεταφερμένα στη σκηνή, συνοδευόμενα, σε μέρος του show, από ορχήστρα εγχόρδων που ανεβάζει τα κομμάτια σε νέα ύψη.

Δείτε το “Now” παρακάτω:

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.sltheory.com
www.youtube.com/sltheory5
www.facebook.com/sltheory

Δείτε τα videos από το  “Progressively Dark Live”
SL Theory – Afterlife – https://www.youtube.com/watch?v=jyhdpfyiEnQ
SL Theory – Time Won’t Matter Anymore – https://www.youtube.com/watch?v=4s6KQB-7jNg

Οκτώ χρόνια μετά την δημιουργία των SL Theory από το drummer Σωτήρη Λαγωνίκα (What’s The Buzz? / Double Treat) και την κυκλοφορία του πρώτου album “SL Theory – I”, το συγκρότημα έχει, πλέον, εξελιχθεί σε δεκαμελές σχήμα με την προσθήκη των Mike Karasoulis (Dakrya / Double Treat) στα φωνητικά, Alex Flouros (Seduce The Heaven / Fragile Vastness / What’s The Buzz?” στην κιθάρα, Γιάννη Νίγδελη (Double Treat) στην κιθάρα, Μάνο Γαβαλά (Sound Of Silence / Airged Lamh / Noely Rayn) στα πλήκτρα και Chris Kollias (Seduce The Heaven / Persona Non Grata) στο μπάσο καθώς επίσης και τους Αλέξανδρο Λουζιώτη, Κανδια Μπουζιώτη, Χριστίνα Αλεξίου και Μαργαρίτα Παπαδημητρίου στα χορωδιακά φωνητικά.

Τον περασμένο Μάρτιο, οι SL Theory παρουσίασαν το πλήρες album του Σωτήρη Λαγωνίκα  «Progressively Dark” με τη συνοδεία ορχήστρας εγχόρδων καθώς επίσης και κομμάτια από τα “SL Theory – I” (2009) και “Different Space Different Time” (2014) και νεώτερα κομμάτια τους, σε ένα live που τάραξε τα νερά της Ελληνικής progressive metal σκηνής και όχι μόνο. Ακολούθησαν συναυλίες σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού πριν οι SL Theory μπουν για ακόμη μία φορά στο studio για την ηχογράφηση της νέας τους δουλειάς που αναμένεται σύντομα