Οι τελευταίες 24 ώρες του Keith Moon

0

Το AXS TV θα προβάλει ένα ντοκιμαντέρ για τις τελευταίες 24 ώρες του Keith Moon, του θρυλικού ντράμερ των Who.

«Το να πάει ο Keith Moon σε ένα πάρτυ ήταν κάτι πολύ συνηθισμένο, αλλά αυτό ήταν το τελευταίο του. Ο Keith Moon ήταν γνωστός τόσο γιατί ήταν ένας επαναστατικός ντράμερ, αλλά όσο και επειδή ήταν ένα ασυγκράτητο party animal. Την τελευταία νύχτα της ζωής του ο Moon πήγε σε ένα πάρτυ του φίλου του, Paul McCartney. Περικυκλωμένος από πειρασμούς έφυγε απροσδόκητα νωρίς, γύρισε σπίτι του όπου πήρε χούφτες χαπιών Hemineverin και αποκοιμήθηκε. Κάποια στιγμή ξύπνησε ζαλισμένος και κατέβασε κι άλλα χάπια, μόνο που αυτή τη φορά δεν ξύπνησε ποτέ», αναφέρει το δελτίο τύπου του  καναλιού, που προβάλει το ντοκιμαντέρ την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου.

Στην ταινία εμφανίζονται ο Alice Cooper, η φιλενάδα του εκείνη την εποχή Annette Walter – Lax, η κόρη του Amanda de Wolf, ο φίλος του Roy Carr, ο tour manager των Who John Wolff, ο προσωπικός του βοηθός Peter “Dougal” Butler, ο Kenney Jones (ντράμερ των Faces, και αντικαταστάτης του στους Who μετά το θάνατό του), ο συγγραφέας Tony Fletcher (που έχει γράψει το εξαιρετικό βιβλίο για τον Keith “Dear Boy”), ο συγγραφέας Richard Barnes, η διάσημη groupie Pamela Des Barres.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στις ατάκες που ακούγονται στο τρέηλερ περιλαμβάνονται οι εξής: «η ζωή του Keith Moon ήταν ένα πάρτυ», «ήταν σαν μια ωρολογιακή βόμβα, που δεν ήξερες πότε θα εκραγεί».