Οι Unsane ξεκινούν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους από το Temple

0

Οι θρυλικοί Νέοϋορκέζοι εκμεταλλεύτηκαν την πανδημία και αναστήθηκαν με τον Chris Spencer να βρίσκει δυο νέα μέλη, με τα οποία ξεκινάει περιοδεία στην Ευρώπη ξεκινώντας από την Αθήνα και το Temple στις 2 Μαΐου.

«Το να παίζουμε το παλιότερο υλικό με τον Cooper και τον Jon είναι φανταστικό! Διασκεδάζουμε τόσο πολύ να παίζουμε τα τραγούδια από το ξεκίνημα του συγκροτήματος», εξηγεί ο Chris Spencer.

«Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, εγώ και οι φίλοι μου Cooper και Jon ξεκινήσαμε να παίζουμε το παλιότερο υλικό των Unsane για πλάκα. Τώρα, που το lockdown τελείωσε είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμενοι που θα περιοδεύσουμε παίζοντας αυτά τα τραγούδια για τον κόσμο. Η νέα συνθεση βγάζει πολύ ενέργεια, όπως και τα πρώιμο υλικό των Unsane. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι».

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι Unsane σχηματίστηκαν το 1988 και μέσα σε ένα χρόνο η τριάδα Chris Spencer, Pete Shore και Charles Ondras έβαλε τα θεμέλια για τον noise rock ηχο της, εμπνευσμένο από τo hardcore, το punk και το metal, οργώνοντας τις σκηνές της Νέας Υόρκης.