Οι Vegan Mosquitoes παρουσιάζουν το πρώτο τους DIY βίντεο

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους ολοκληρωμένου άλμπουμ με τίτλο ‘‘A Beautiful Slaughter’’, οι Vegan Mosquitoes εξοστρακίζουν τη θλίψη, την κούραση, τη ρουτίνα και την ανία της καραντίνας κ του παρατεταμένου lockdown, με το επίσης παρθενικό τους βίντεο κλιπ, για το πρώτο single του δίσκου τους, ‘’On Lost Hopes’’.

Πρόκειται για το ένα από τα δύο μουσικά βίντεο που προαναγγέλλουν την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους. Το βίντεο αποτελείται από μία συρραφή πολλών μικρότερων βίντεο από την καθημερινότητα ανθρώπων μέσα στην καραντίνα και τους τρόπους με τους οποίους απασχολούνταν κατά τη διάρκεια αυτής της πρωτοφανούς για τα δεδομένα των τελευταίων ετών συνθήκης.

Σε πλήρη αντίθεση με τους σκοτεινούς στίχους που καταπιάνονται με τα φαινομενικά άπιαστα όνειρα ανθρώπων δέσμιων των ανασφαλειών τους, το βίντεο που παρουσιάζει η τετραμελής μπάντα είναι μια διαδοχή από θετικές, αστείες και δημιουργικές μικρές ιστορίες ανθρώπων που αντιμετωπίζουν την αναγκαστική άνω τελεία στη ζωής τους με δημιουργικότητα και χιούμορ.

Το βίντεο είναι ο ορισμός του DIY, καθώς αποτελείται εξολοκλήρου από ερασιτεχνικά βιντεάκια φίλων των μελών του συγκροτήματος, ενώ το μοντάζ πραγματοποιήθηκε από την ίδια την μπάντα.

Οι Vegan Mosquitoes δημιουργήθηκαν το 2014, έχουν στο δυναμικό τους ένα live E.P. με 3 κομμάτια, πολλές live εμφανίσεις, ενώ κομμάτια τους έχουν ακουστεί και σε τηλεοπτικές σειρές. Αποτελούνται από τον Δημήτρη στην κιθάρα, τη Μαρτίνα στη φωνή, τον Christian στο μπάσο και τη Μανταλένα στα drums. O επερχόμενος δίσκος τους ηχογραφήθηκε στο studio Esoteron, όπου έγινε η μίξη και το mastering των κομματιών. Οι Vegan Mosquitoes δημιουργήθηκαν με σκοπό να εκφράζονται μουσικά τα μέλη της, συνδυάζοντας πρακτικά την έμπνευσή τους από τα διαφορετικά ακούσματα του καθενός καταλήγοντας σε ένα indie alternative rock στυλ με funk στοιχεία. Ο δίσκος που θα εμπεριέχει το single ‘’On Lost Hopes’’ θα κυκλοφορήσει μετά το Πάσχα.

Μπορείτε να δείτε το video εδώ: