Οι Volbeat κυκλοφόρησαν δυο «καλοκαιρινά» τραγούδια

0

Οι Δανοί rockers κυκλοφόρησαν δυο νέα τραγούδια, τα “Wait A Minute My Girl” και “Dagen Før”, τα οποία γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια του lockdown, με τα μέλη του συγκροτήματος να δουλεύουν εξ’ αποστάσεως.

«Καθώς ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει και η μέρα μεγαλώνει στα περισσότερα μέρη του κόσμου θέλαμε να μοιραστούμε δυο τραγούδια που γράψαμε και ηχογραφήσαμε σε αυτό το μακρύ και δύσκολο διάστημα των 15 μηνών, που έχουν το vibe και την αίσθηση του καλοκαιριού», δηλώνει το συγκρότημα.

Στο “Wait A Minute Girl” συμμετέχουν δυο παλιοί γνώριμοι από το “Die To Live (feat. Neil Fallon)” του “Rewind Replay, Reboot”, ο Doug Corcoran στο σαξόφωνο και ο Raynier Jacob Jacildo στο πιάνο. H Mia Maja, που συνεργάζεται με τους Volbeat από το “Seal The Deal & Let’s Boogie”, αναλαμβάνει τα δεύτερα φωνητικά, ενώ στο “Dagen Før” τραγουδαέι και η Stine Bramsen από τη Δανία, γνωστή σαν σόλο καλλιτέχνης, αλλά και σαν μέλος των Alphabeat. Ακολουθώντας την παράδοση των “The Garden’s Tale”, “Maybele I Hofteholder” και “For Evigt”, στο τραγούδι ακούγονται στίχοι στα αγγλικά και στα δανέζικα, ενώ είναι η πρώτη φορά που η Stine τραγουδά στη μητρική της γλώσσα.