«Παλαβό» άλμπουμ από τον Yngwie Malmsteen, πως το περιγράφει ο ίδιος

0

Ο Yngwie ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ “Parabellum” τον Ιούλιο.

«Πέρασα όλο τον χρόνο γράφοντας και ηχογραφώντας», δηλώνει ο Σουηδός κιθαρίστας στον Eddie Trunk στην εκπομπή “Trunk Nation” στο ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, έτσι επικεντρώθηκα σε αυτό. Προφανώς, θέλω να παίξω ζωντανά, αλλά όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει».

Μιλώντας για την κατεύθυνση του άλμπουμ αναφέρει: «είναι αρκετά ακραίο. Παίζω πιο γρήγορα από ποτέ. (…) νομίζω ότι είναι λίγο διαφορετικό γιατί έχει φτιαχτεί με διαφορετικό τρόπο, γιατί ήμουν εντελώς απορροφημένος από αυτό με το γράφω και να ηχογραφώ και να δουλεύω πάνω στις ενορχηστρώσεις για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ναι, όλοι θα καταλάβουν ότι είναι δικό μου άλμπουμ. Δεν θα έχει κάτι περίεργο, ή blues, ή οτιδήποτε άλλο – πράγματα που επίσης λατρεύω βέβαια. Αλλά, όχι αυτό θα είναι ένα κλασσικό Malmsteen άλμπουμ όπως το ξέρει ο κόσμος με κάποια πράγματα επιπλέον- ίσως πιο ακραίο από ότι άλλα».

Να σημειωθεί ότι για μια ακόμα φορά αναλαμβάνει ο ίδιος και τα φωνητικά: «τραγουδάω πιο μελωδικά, υπάρχουν πολλές αρμονίες, έχει και μια μπαλάντα μέσα, αλλά κυρίως είναι instrumental, μόνο τέσσερα τραγούδια έχουν φωνητικά. Δεν ξέρω με τι μπορώ να το συγκρίνω, αλλά είναι ακραίο», επαναλαμβάνει. «Έχει δίκαση και γρήγορα κλασσικά περάσματα. Είναι παλαβό».