Οι θρυλικοί Anvil κυκλοφόρησαν το νέο τους single, “Take A Lesson”, το δεύτερο κατά σειρά από το επερχόμενο άλμπουμ τους “Impact Is Imminent”, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου από την AFM Records.

«Κανένα από τα προηγούμενα άλμπουμ μας δεν αναμειγνύει τόσο αρμονικά τη μουσική με τους στίχους σαν το “Impact Is Imminent”, δηλώνει κατενθουσιασμένος ο Lips. «Τα πάντα έχουν μια ομοιογένεια. Ως εκ τούτου το νέο μας υλικό ακούγεται μονολιθικό, μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια, από άποψη ρυθμού και αρμονίας. Στο παρελθόν τα studio sessions μας ήταν λίγο σαν να πηδάς στο κενό με εμάς να αυτοσχεδιάζουμε πολύ και να παίρνουμε αποφάσεις με στενά περιθώρια. Δουλεύοντας στο “Impact Is Imminent” όχι μόνο είχαμε άπλετο χρόνο για τις συνθέσεις που θα ηχογραφούσαμε, αλλά είχα και την άνεση να δοκιμάσω όλες μου τις ιδέες και να δουλέψω πάνω σε αυτές μέχρι να τις τελειοποιήσω», συμπληρώνει.

Για μια ακόμα φορά την παραγωγή του άλμπουμ ανέλαβαν οι Martin ‘Mattes’ Pfeiffer (U.D.O.) και Jörg Uken στα Uken’s Soundlodge studios.

Tracklist:
01. Take A Lesson
02. Ghost Shadow
03. Another Gun Fight
04. Fire Rain
05. Teabag
06. Don‘t Look Back
07. Someone To Hate
08. Bad Side Of Town
09. Wizard´s Wand
10. Lockdown
11. Explosive Energy
12. The Rabbit Hole
13. Shockwave
14. Gomez

For More Info Visit:
http://my.tbaytel.net/tgallo/anvil/
https://www.facebook.com/anvilmetal
https://www.afm-records.de

ANVIL is:
Steve ‚Lips‘ Kudlow – Vocals/Guitar
Robb Reiner – Drums
Chris Robertson – Bass/Vocals