Ο πρώην ντράμερ των Misfits, Joey Image, πέθανε σε ηλικία 63 ετών, όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες το The New York Hardcore Chronicles.

Αιτία θανάτου ήταν ο καρκίνος στο συκώτι από τον οποίο υπέφερε εδώ και τέσσερα χρόνια.
O Joey ήταν μέλος των Misfits το διάστημα 1978-1980 και ηχογράφησε μαζί τους τα EP “Horror Buisness” και “Beware” και το single “Night Of The Living Dead”. Το 2000 εμφανίστηκε για τελευταία φορά με το συγκρότημα.

«Με είδαν και τους άρεσα και μου πρότειναν να γίνω μέλος στο συγκρότημα. Έτσι, πήρα την κασέτα με τα τραγούδια τους και δυο εβδομάδες αργότερα έπαιζα μαζί τους (στο θρυλικό κλαμπ της Νέας Υόρκης, Max’s Kansas City). Ήμουν μέλος της μπάντας. Τόσο γρήγορα έγινε. Βασικά ήμουν στο κατάλληλο σημείο, επίσης ήμουν πολύ καλός», είχε δηλώσει σχετικά με το πώς έγινε μέλος των Misfits.

Ο χαρακτήρας του όμως ήρθε σε σύγκρουση με τις ηγετικές φυσιογνωμίες των Glenn Danzig και Jerry Only κι έτσι όταν οι Misfits πέταξαν στην Αγγλία για μια περιοδεία με τους The Damned ο ντράμερ απολύθηκε μετά από δυο συναυλίες, ενώ ο θρύλος λέει πως τον παράτησαν στο ξενοδοχείο που έμεναν, ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε και πρόβλημα καταχρήσεων.