Πιθανή αναβολή για το Sweden Rock

0

Οι διοργανωτές του Sweden Rock ανακοίνωσαν πως το φεστιβάλ κατά πάσα πιθανότητα αναβάλλεται και πως ψάχνουν για νέα ημερομηνία διεξαγωγής.


«Όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, ακολουθούμε την εξέλιξη της επιδημίας Covid-19 και τις συνέπειές της με τρόμο. Οι κατευθυντήριες γραμμές και οι αποφάσεις αλλάζουν σχεδόν καθημερινά και γνωρίζουμε ελάχιστα, όπως όλοι οι άλλοι, για το πότε η επιδημία μπορεί να τελειώσει και η ζωή μπορεί να αρχίσει να επιστρέφει στο φυσιολογικό.

Έχουμε δουλέψει σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες για να δούμε αν είναι δυνατόν να μετακινήσουμε το φεστιβάλ σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Εφόσον υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι (καλλιτέχνες, συνεργάτες, εργαζόμενοι, προμηθευτές, συνεργάτες, αρχές, κλπ.) και υπάρχουν τόσα διαφορετικά θέματα για να εξετάσουμε, ζητάμε να κατανοήσετε ότι χρειαζόμαστε λίγο περισσότερο χρόνο.

Ζητάμε επίσης να κατανοήσετε ότι δεν θα μπορέσουμε να δημοσιεύσουμε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό μέχρι να καταστήσουμε σαφές το τι είναι δυνατόν και τι δεν είναι. Μέχρι τα μέσα Απριλίου θα ανακοινώσουμε όσο πιο πολλές και λεπτομερείς πληροφορίες μπορούμε για το φετινό φεστιβάλ και τι θα συμβεί στο μέλλον».