Ποτέ μη λες ποτέ για τους Damn Yankees

0

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Trunk Nation του ραδιοφωνικού σταθμού SiriusXM ο Tommy Shaw ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός reunion των Damn Yankees και δεν το απέκλεισε.

Οι Damn Yankees με τους Tommy Shaw (Styx), Jack Blades (Night Ranger), Ted Nugent και Michael Cartellone σχηματίστηκαν το 1989 και κυκλοφόρησαν δυο στούντιο άλμπουμ, το ομώνυμο την ίδια χρονιά και το “Don’t Tread” τρία χρόνια αργότερα. Το σούπεργκρουπ έχει κάνει από τότε δυο reunion το 1998 και το 2010.

«Οι Damn Yankees δεν διαλύθηκαν ποτέ… είμαστε όλοι πολύ καλοί φίλοι. Οπότε, ποιος ξέρει; Είναι δύσκολο γιατί αυτή τη στιγμή είμαι πολύ απασχολημένος με τους Styx και ένα reunion με τους Damn Yankees θα σήμαινε ότι τα μέλη των Styx θα έμεναν χωρίς δουλειά για λίγο. Οπότε, είναι δύσκολο. Αλλά που και που συναντιόμαστε στις ίδιες σκηνές», είπε ο Tommy Shaw.

«Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι ακόμα», είπε όταν ρωτήθηκε αν δημιουργικά οι Damn Yankees έχουν τελειώσει, «δεν νομίζω ότι μπορείς να βάλεις ένα κουμπάκι που να λέει «τελειώσαμε» σε κανέναν από τα μέλη των Damn Yankees. Ποιος ξέρει; Ποτέ μη λες ποτέ. Και εμείς ποτέ δεν είπαμε ποτέ», συνέχισε.