Πότε θα κυκλοφορήσει το “PWR/UP”

0

Το νέο άλμπουμ των AC/DC, με τον τίτλο “PWR/UP”, θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε από το συγκρότημα.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη των Brian Johnson και Cliff Williams στον ραδιοφωνικό σταθμό Rock 100.5 Atlanta, ο τραγουδιστής δήλωσε σχετικά με το νέο άλμπουμ: «ήταν κάτι που μάλλον κανείς δεν περίμενε. Το 2018 η δισκογραφική εταιρεία επικοινώνησε με τον Angus και τον ρώτησε αν ήθελε να κάνει άλλο ένα άλμπουμ. Και ο Angus απάντησε, «ας ρωτήσουμε τα παιδιά». Οπότε ήρθε σε επαφή με εμένα, τον Cliff, τον Phil και τον Stevie και νομίζω ότι όλοι μας είπαμε «ναι» αμέσως. Έτσι, πήγαμε στο Vancouver εκείνο τον Αύγουστο. Με το που μπήκαμε στο στούντιο αμέσως αισθάνθηκα αυτόν τον ηλεκτρισμό, το δέσιμο που έχει δημιουργηθεί εδώ και 38 χρόνια από τη μέρα που έγινε μέλος του γκρουπ. Μόλις συνδέθηκαν οι ενισχυτές και η μπάντα άρχισε να παίζει, αυτό ήταν… περάσαμε τέλεια».

Όσο για τις φήμες που ακούγονται σχετικά με το αν το άλμπουμ θα περιέχει υλικό που έχει ηχογραφήσει ο Malcolm Young, o Johnson απάντησε: «αυτό δεν ισχύει. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ο Angus και ο Malcolm έγραφαν riff μαζί όλη τους τη ζωή και είχαν ένα τεράστιο κουτί γεμάτο. Ο Angus φαντάζομαι ότι θα έκατσε να ακούσει κάποια και διάλεξε μερικά για το άλμπουμ. Οπότε, κατά κάποιο τρόπο ο Malcolm είναι εδώ, το πνεύμα του είναι μαζί μας. Ήταν τόσο ισχυρός χαρακτήρας εν ζωή και πιστεύω πως όλοι στο συγκρότημα και ιδιαίτερα ο Angus, που ήταν αδερφός του, νοιώθει ότι ο Malcolm είναι παντού. Πάντα σκεφτόμαστε ότι μας παρακολουθεί από εκεί που βρίσκεται… «το καλό που σας θέλω να το κάνετε σωστά. Να το κάνετε στο στυλ των AC/DC, αλλιώς μην το κάνετε καθόλου». Ο Angus δούλεψε τα τραγούδια με τον Brendan O’Brien, εγώ μπήκα σε ένα μικρό δωματιάκι για να γράψω τα φωνητικά και το κάναμε. Μετά ακούγαμε τι είχαμε γράψει και ο Angus τσέκαρε αν κάτι ήθελε αλλαγές, αλλά δεν ήταν και τόσο πολλές αυτές τελικά»