Οι Queen έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι με τον θρυλικό τους τραγουδιστή, Freddie Mercury, με τίτλο “Face It Alone”, με αφορμή την επετειακή κυκλοφορία του άλμπουμ “The Miracle”, που είναι προγραμματισμένη για τις 18 Νοεμβρίου.

Το “Face It Alone” ηχογραφήθηκε το 1988 σε μια περίοδο που το συγκρότημα ετοίμασε 30 τραγούδια, τα περισσότερα από τα οποία δεν κυκλοφόρησαν ποτέ και ουσιαστικά διασώθηκε από την ομάδα των παραγωγών των Queen, που έψαχναν υλικό για την επανακυκλοφορία του “The Miracle”. Να σημειώσουμε ότι θα περιέχονται άλλα 5 ακυκλοφόρητα σε κάποια από τα φορμά του άλμπουμ.

«Το είχαμε ξεχάσει αυτό το τραγούδι», εξομολογήθηκε ο Roger Taylor, «αλλά, νάτο! Ένα μικρό διαμάντι. Είναι υπέροχο, μια πραγματική ανακάλυψη. Ένα πολύ συναισθηματικό τραγούδι».

«Χαίρομαι πολύ που η ομάδα μας κατόρθωσε να βρει αυτό το κομμάτι. Μετά από τόσα χρόνια είναι τρομερό να ακούς και τους τέσσερις μας… Ναι! Και ο Deacon είναι μέσα… δουλεύοντας στο στούντιο πάνω σε ένα υπέροχο κομμάτι που δεν ολοκληρώθηκε… μέχρι τώρα», δήλωσε ο Brian May.