Εξ Ισπανίας ορμώμενοι οι Rave In Fire κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ με την Sele στο μικρόφωνο, που αντικατέστησε τον Willy στα φωνητικά. Η μετάβαση από frontman σε frontwoman κρίνεται επιτυχής, τουλάχιστον κρίνοντας από το “Sons Of A Lie”.

Αυτό που με κέρδισε στο συγκρότημα από την αρχή είναι ότι κρύβουν καλά τις επιρροές τους και δεν υπάρχουν κραυγαλέες αναφορές στα συγκροτήματα που ολοένα και περισσότεροι κλωνοποιούν στις μέρες μας, βλ. Iron Maiden. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρείτε κλισέ, ή πράγματα που δεν έχετε ξανακούσει. Παρθενογένεση; ξεχάστε την. Αντ’ αυτού όμως έχουμε ένα γκρουπ τίμιο, διαβασμένο, που αγαπάει το Metal, έχει άποψη, ωραίες ιδέες, γράφει καλά τραγούδια και γενικά… Έχει το πακέτο. Η Sele στο μικρόφωνο ερμηνεύει πολύ καλά όλα τα τραγούδια με τα απαραίτητα γρέζια όπου απαιτούνται, ενώ πολύ καλή δουλειά έχει γίνει στις κιθάρες που βγάζουν την απαραίτητη αλητεία, λίγο 80ιλα, αλλά παράλληλα είναι και μοντέρνες.

Μετά το “Shout” που ανοίγει δυνατά το άλμπουμ πρέπει να προσέξετε το “Bite The Fire”, το “Never Forget” που ξεκινάει αργά για να χτιστεί σε ένα υπέροχο mid tempo, το γρήγορο “Set Me Free” και τέλος το σκοτεινό “Memories”.