Αλήθεια, ποιος θα το περίμενε…τελικά, μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται (γιατί, θα δείτε ότι κάποια στιγμή θα τα βρει ο Axl με τον Slash)! Οι Riot επιστρέφουν με νέο δίσκο αλλά παλιό line-up…και όχι όποιο να ΄ναι line-up αλλά αυτό που είναι υπεύθυνο για το απέθαντο “Thundersteel” και το αξιοπρεπές “The Privilege of Power”. Ο Mark Reale, ο άνθρωπος που κράτησε ζωντανούς τους Αμερικανούς σε μερικούς χαλεπούς καιρούς, φώναξε τους παλιόφιλους του από τα late 80s και ηχογραφούν το “Immortal Soul” με μία ολοφάνερη διάθεση να θυμίσουν στους ακροατές τις χρυσές εποχές της μπάντας.
 
Το κομμάτι που ανοίγει το δίσκο (έχει πάρει, παρεμπιπτόντως, το όνομα του συγκροτήματος) φλερτάρει ανερυθρίαστα με το “Thundersteel” ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν στιγμές που θυμίζουν επιτηδευμένα την ατμόσφαιρα του κλασικού δίσκου με το “Still Your Man” να ξεχωρίζει λόγω της μελωδίας στην κιθάρα. Ο οδοστρωτήρας Jarzombek δεν έχει κανένα πρόβλημα πίσω από τα τύμπανα και η φωνή του Moore σε γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.

Γενικά, η επιστροφή των Riot είναι επιτυχημένη και…μιλάει στην καρδιά μας
 
Highlight: Το μέτριο εξώφυλλο έχει σχεδιαστεί από τον ίδιο τον Moore, ο οποίος κάνει σίγουρα καλύτερη δουλειά με τη φωνή παρά με το χέρι του.
 

Tags