Όσοι έχουν δει έστω και μία φορά ζωντανά τον Rob Zombie ξέρουν ακριβώς τι να περιμένουν από το συγκεκριμένο DVD. Όσοι πάλι δεν είχαν την τύχη μέχρι σήμερα να απολαύσουν το μοναδικό horror show του Rob Zombie, τώρα τους δίνεται μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσουν μία ξεκάθαρη εικόνα αυτού που κάποιοι χαρακτηρίζουν σαν το καλύτερο live show της εποχής μας.

Ο Zombie είναι πνευματικό παιδί του Alice Cooper και των KISS…με αυτούς μεγάλωσε και από αυτούς επηρεάστηκε. Ωστόσο, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω το show του συμπεριλαμβάνοντας πολλά horror στοιχεία δανεισμένα από τις κλασικές ταινίες της Universal της δεκαετίας του 30 αλλά και από όλες εκείνες τις sci-fi/thriller ασπρόμαυρες ταινίες των 50ς. Στα 90 περίπου λεπτά του show πάντα γίνεται κάτι στην τεράστια σκηνή του Zombie. Ρομπότ, σκιάχτρα, σκελετοί κτλ. παρελαύνουν από της κηνή την ίδια ώρα που οι τεράστιες οθόνες στο πίσω μέρος δείχνουν είτε τη μπάντα –η οποία, παρεμπιπτόντως, είναι αψεγάδιαστη στυλιστικά και φυσικά τεχνικά- είτε κάποιο θρίλερ της εποχής. Δεν χρειάζεται καν να σημειώσω ότι κάτω από τη σκηνή –στο συγκεκριμένο DVD από το Dallas- γίνεται πανικός με τους άντρες να χτυπιούνται ασταμάτητα στους industrial groovy ρυθμούς του Rob Zombie και τις γυναίκες να…παρουσιάζουν τα πλούσια προσόντα τους!
 
Όσο για το set list, αυτό βασίζεται κυρίως στα 2 Hellbilly Deluxe αλλά ακούγονται κομμάτια τόσο από την τελευταία του δουλειά “Venomous Rat Regeneration Vendor” καθώς και από τα “Sinister Urge”, “Educated Horses” κτλ. Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν και οι σφήνες από White Zombie με τα κλασικά “More Human Than Human” και “Thunder Kiss 65” να μας κολλάνε στον τοίχο.
 
Ρε παιδιά, ένας χριστιανός να τον φέρει στην Ελλάδα δεν υπάρχει…; Έστω και κάτω από τον Ψαραντώνη στη Μαλακάσα!