Λίγες ώρες πριν τη συναυλία στο ΟΑΚΑ οι Scorpions και ο Alice Cooper έδωσαν συνέντευξη τύπου στο Public, στο Σύνταγμα, παρουσία δημοσιογράφων και οπαδών.

Οι Σκορπιοί εμφανίστηκαν με πλήρη σύνθεση, ενώ στη μέση καθόταν ο Alice Cooper. Η περίπου 40λεπτη κουβέντα ήταν γεμάτη χιούμορ με τους καλλιτέχνες να απαντούν σε κάθερ ερώτηση, ενώ δέχτηκαν τα δώρα από τα fan club τους με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.

Κοινό σημείο στις δηλώσεις και των δυο, ότι το rock ποτέ δεν πεθαίνει. Από τη μία οι Σκορπιοί με το νέο τους άλμπουμ “Rock Believer” και από την άλλη ο Alice, ο οποίος αναφέρθηκε στην κλασσική δήλωση του Gene Simmons, η οποία όπως είπε έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι και σίγουρα όχι με τη μουσική.

O Klaus Meine αναφέρθηκε στην αλλαγή των στίχων του “Wind Of Change” που έχει κάνει τελευταία εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, αδυνατώντας να πιστέψει -όπως όλοι- ότι εν έτει 2022 έχουμε πόλεμο στην Ευρώπη. “Δεν ήθελα να παρουσιάζω ρομαντικά τη Μόσχα και τη Ρωσία, οπότε άλλαξα τους στίχους, τους έκανα: “άκουσε την καρδιά μου, λέει Ουκρανία, περιμένω να αλλάξει ο άνεμος”.

Οι αστείες ιστορίες από τη συνύπαρξη αυτών των δυο μεγαθήριων στη rock μουσική, αλλά και σε κοινές περιοδείες δεν έλειψαν, με σημαντικότερο highlight την εποχή που περιόδευαν μαζί στη Ρωσία και οι Scorpions είχαν κάθε βράδυ cheerleaders, εκτός από την τελευταία συναυλία, των ρόλο των οποίων ανέλαβε… η μπάντα του Alice Cooper, οι πιο άσχημες cheerleaders όλων των εποχών!

Ή μια άλλη φορά που ο Alice ζήτησε από τον Klaus να… τον σκοτώσει με την γκιλοτίνα στη σκηνή! Όμως τελικά του ζήτησε απλά να τραγουδήσουν το “School’s Out”…

Φυσικά, για ακόμα μια φορά ο Klaus τόνισε πως κάθε φορά που το Γερμανικό συγκρότημα έρχεται στην Ελλάδα, αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου, ενώ σύντομα θα απολαύσετε και τις δηλώσεις των Scorpions στην κάμερα του RockpagesTV!