Η είδηση της επιστροφής του James Rivera στους Seven Witches ήταν αρκετή για να μας κινητοποιήσει να ακούσουμε τη νέα δουλειά του Jack Frost και της παρέας του. Ύστερα από δύο –κατά την ταπεινή μου άποψη- απογοητευτικές δουλειές, οι Αμερικανοί επιστρέφουν στα γνώριμα λημέρια του παραδοσιακού heavy metal με τραγούδια που παραπέμπουν περισσότερο σε albums όπως “Passage To The Other Side” και “Xiled To Infinity”. Οι επιρροές από πρώιμους Maiden και Priest επιστρέφουν, η φωνή, η ερμηνεία και οι στίχοι του Rivera ανεβάζουν το δίσκο, η κιθάρα του Frost είναι εξαιρετική και το μπάσο του πεπειραμένου Mike LePond θυμίζει έντονα τη συνεισφορά του στους Symphony X.
 
Στο “Call Upon The Wicked” συναντούμε –μεταξύ άλλων- ένα από τα πιο ολοκληρωμένα τραγούδια που έχει γράψει ο Frost (“End of Days”), το συναυλιακό “Ragnarock”, το πρώτο video για το “Fields of Fire”, μία διασκευή του “White Room” (Cream) και τρία bonus live tracks.
 
Συνολικά, η επιστροφή των Seven Witches κρίνεται επιτυχημένη και ελπίζουμε ο Jack Frost να συνεχίσει σε αυτό το δρόμο…ο παραδοσιακός ήχος ταιριάζει περισσότερο στους Seven Witches.

Highlight: Θα θέλαμε να ακούγαμε περισσότερες από 8 original συνθέσεις…