Οι Βραζιλιάνοι σ’ αυτό το τρίτο τους album δείχνουν να έχουν πιάσει το νόημα όσο αφορά αυτά που πρέπει να κάνουν για ν’ ανέβουν κάποια σκαλοπάτια. Έχουν εκσυγχρονίσει ακόμα περισσότερο τον ήχο τους ακολουθώντας πετυχημένες συνταγές όπως αυτές των Hydrogyn, Halestorm κ.α., σε ένα νέο σχετικά ιδίωμα που γνωρίζει άνθιση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Έχουν επίσης φροντίσει άριστα για την προώθηση τους, με τη φήμη τους, όχι μόνο να έφτασε πρόσφατα στην Ιαπωνία, αλλά και να προταθούν για τα “11th Annual Independent Awards” στις αρχές της χρονιάς που διανύουμε.

Το “Inner Monster Out” είναι ένα γενικά καλό album, όχι όμως όσο καλή είναι η προώθηση τους. Μπηχτή αυτό το τελευταίο θα μου πείτε; Καθόλου! Δεν είναι καθόλου κακό να υπάρχει ένας μηχανισμός που να προωθεί μια μπάντα η οποία παράλληλα προσπαθεί σοβαρά για την ανάδειξη της. Ο δίσκος πάσχει κάπως συνθετικά, ωστόσο φαίνεται ότι το συγκρότημα μπορεί κάνει κάτι ακόμα καλύτερο. Οι υπόλοιπες προδιαγραφές του είναι έτσι όπως πρέπει.
 
Στο album υπάρχουν κάποιες ενδιαφέρουσες συμμετοχές στα ανδρικά φωνητικά όπως αυτές των Mikael Stanne (Dark Tranquillity), Bjorn Strid (Soilwork) και Niklas Isfeldt (Dream Evil), όπως υπάρχει επίσης μια αξιοπρεπής διασκευή του “Ace Of Spades” που κλείνει το δίσκο.
 
Το “Inner Monster Out” καλό θα είναι να το τσεκάρουν οι φίλοι του είδους, δε θα…κόψουν φλέβες αλλά και δε θα απογοητευτούν.
 

Tags