Για άλλη μια φορά οι Έλληνες Metal-άδες με εκπλήσσουν, ολοένα και περισσότερο τα τελευταία 2 χρόνια, με τις εξαιρετικές κυκλοφορίες τους, τα καλοδουλεμένα τραγούδια στο σύνολό τους και τις αξιοζήλευτες παραγωγές τους και δεν ξεχωρίζουν σε τίποτα από τα συγκροτήματα του εξωτερικού, ούτε στα video clips πλέον!!! Μόνο τα ονόματά τους είναι Ελληνικά. Όλα τα άλλα δείχνουν φοβερό επαγγελματισμό και μεράκι! Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και οι Show Your Face από την Καρδίτσα.

Από το 2007 έως σήμερα έχουν 2 κυκλοφορίες, το demo “You Can’t Avoid” (2007) και το EP “Lost Faith” (2009) και με περισσότερες από 40 εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό μαζί με τους Rotting Christ, Septic Flesh, Sodom, Nightrage, Tankard κλπ. Η νέα δουλειά των Show Your Face κυκλοφόρησε το 2011 με τίτλο “Unleash” και πρόκειται για ένα φοβερό metalcore ή thrashcore (ή πείτε το όπως αλλιώς θέλετε) άλμπουμ το οποίο με μεγάλη ευχαρίστηση άκουσα 9 φορές πριν γράψω οτιδήποτε και σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Βγάλτε τις παρωπίδες του Ελληνάρα και δώστε προσοχή στους Show Your Face.

Το “Unleash” αποτελείται από 13 κομμάτια με πολλές επιρροές από τη σουηδική σκηνή με  metalcore/ deathcore περάσματα και πολλά breakdowns. Από την αρχή ως το τέλος όλα τα τραγούδια ένα προς ένα είναι, με απλά λόγια, εξαιρετικά! Η groovy διάθεση, η progressive τάση, η έξοχη τεχνική αλλά και η φανταστική παραγωγή (να αναφέρω ότι το master επιμελήθηκε ο R.D.Liapakis) κερδίζουν τις εντυπώσεις και κατάφεραν να ξεπεράσουν και αρκετές από αντίστοιχες κυκλοφορίες του εξωτερικού. Γι’ αυτό και μόνο τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και πολλές ευχές για να προχωρήσουν και εκτός συνόρων.

Η περιοδεία τους στην Ελλάδα ξεκινάει σε λίγες μέρες…