Άλλη μια αναδρομή στο παρελθόν κάνει η Century Media, όπως και με τους Γερμανούς Dark Millennium που είχαμε παρουσιάσει εδώ. Οι Αμερικάνοι Sindrome όμως, είναι μία πολύ διαφορετική περίπτωση.

Οι Sindrome δημιουργήθηκαν το μακρινό 1986 και κυκλοφόρησαν μόνο δύο demo κασέτες, τις “Into The Halls Of Extermination” και “Vault Of Inner Conscience” το 1987 και 1991 αντίστοιχα, πριν διαλυθούν το 1993. Η κάθε μία επανακυκλοφόρησε σε βινύλιο (περιορισμένη έκδοση) το 2002 από μία πολύ μικρή εταιρεία και για πρώτη φορά φέτος και σε CD. Η πολύ ωραία αυτή κυκλοφορία, παίρνει όλα τα τραγούδια τους (συν ένα που έμεινε έξω από το πρώτο demo) και τα βάζει σε ένα ωραίο πακετάκι με μπόλικο υλικό όπως φωτογραφίες, σημειώσεις, στίχους και την αναλυτική ιστορία τους. Όλα τα τραγούδια φυσικά έχουν γίνει remastered, ενώ σαν bonus έχει μπει και ένα ακυκλοφόρητο live cd από το 1988 όταν έπαιξαν support στους τεράστιους Death. Επιδίδονται στο ευγενές άθλημα του death/thrash metal, με το death στοιχείο να είναι πολύ πιο έντονο καθώς θυμίζει αρκετά τα θρυλικά συγκροτήματα της εποχής εκείνης. Και πώς θα μπορούσε να μην τα θύμιζε, αφού το δεύτερο demo ηχογραφήθηκε στα περίφημα Morrisound Studios; Μια πολύ ενδιαφέρουσα κυκλοφορία που δε θα αφήσει αδιάφορους τους οπαδούς αυτού του ήχου.

Τέλος, το resurrection στον τίτλο δεν αποτελεί είδηση επανένωσης, καθώς όπως δήλωσαν οι ίδιοι δεν έχουν πλάνα για κάτι τέτοιο.

For the fans of: (early) Death, Morgoth, Massacre