Οι Έλληνες Heavy/Power Metalers Sirius δημοσίευσαν ένα lyric video για το τραγούδι “Desdichado”, από το επερχόμενο άλμπουμ τους, “A Quest for Life”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου από την WormHoleDeath Records.
Το “Desdichado” είναι ένα τραγούδι βασισμένο στο μυθιστόρημα “Ιβανόης” του Sir Walter Scott. Αφηγείται την ιστορία του Sir Wilfred of Ivanhoe, ο οποίος είναι σε δυσμένεια με τον πατέρα του λόγω της αφοσίωσης του στον Βασιλιά Ριχάρδο τον Λεοντόκαρδο. Είναι το πρώτο τραγούδι από πολλά που θα ακολουθήσουν τον “Προσκυνητή” και θα ξεδιπλώσουν το ταξίδι του προδοσίας, σωτηρίας και αποκατάστασης.

Οι Sirius σχηματίστηκαν το 2007 από τον κιθαρίστα/τραγουδιστή Δημήτρη Νάπα στην Αθήνα και κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο EP τους, “Wings Of Fire” το Δεκέμβριο του 2017.
Στο “A Quest for Life” συμμετέχουν σαν guests ο Tim “Ripper” Owens και ο Derek Sherinian. To artwork έχει επιμεληθεί ο Jon Toussas και η Graphic no Jutsu, ενώ η ηχογράφηση έγιεν στο Made in Hell studio και την παραγωγή υπογράφει ο David Prudent.

Sirius is :
Dimitris Napas – Vocals / Lead and Acoustic Guitars
Dimitris Stathopoulos – Rhythm Guitars
Dimitris Simiakos – Bass
Nick “Yngve” Samios – Drums

Connect With Sirius:
linktr.ee/siriustheband
www.instagram.com/siriusthebandgr
www.facebook.com/siriustheband
www.youtube.com/siriusthebandgr
Spotify: SpotifySirius