Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο HardDrive Radio, ο Slash μίλησε για το νέο του άλμπουμ με τον Myles Kennedy και τους Conspirators, με τον τίτλο “4”, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου 2022 από τη Gibson Records σε συνεργασία με τη BMG.

«Ο τρόπος με τον οποίο ηχογραφήσαμε αυτό το άλμπουμ, τα πάντα έγιναν live στο στούντιο, ήταν πολύ αυθόρμητος. Ουσιαστικά, αυτό είναι το πιο live άλμπουμ που έχω ηχογραφήσει ποτέ μέχρι τώρα. Πάντα γράφαμε το μπάσο, τα τύμπανα και τις κιθάρες live στο στούντιο, εκτός αν πρόκειται για sessions κάποιου άλλου. Αλλά, σε όποια μπάντα κι αν έχω συνεργαστεί, πάντα γινόταν έτσι. Μετά επιστρέφεις για να γράψεις τις κιθάρες για να πετύχεις τον πιο σωστό ήχο, τελικά κάθεσαι δίπλα στην κονσόλα. Γιατί φυσικά δεν μπορείς να έχεις τους ενισχυτές σου εκεί που ηχογραφούνταν τα τύμπανα, γιατί οι παραγωγοί το σιχαίνονται αυτό. Κι εγώ πραγματικά χέστηκα, αλλά ποτέ μου δεν μπόρεσα να βρω έναν παραγωγό που να το ανέχεται αυτό. Οπότε, πρέπει ουσιαστικά να το καταπιείς και να γράψεις τις  κιθάρες μετά και φυσικά τα φωνητικά ακόμα πιο μετά. Αυτό το άλμπουμ λοιπόν γράφτηκε με τους ενισχυτές στον ίδιο χώρο με τα τύμπανα και τον Myles να τραγουδάει ταυτόχρονα. Έτσι έγινε αυτό το άλμπουμ».

Το “4” ηχογραφήθηκε στο Nashville, στο ιστορικό RCA Studio A με παραγωγό τον Dave Cobb.

Ένα δείγμα από το νέο υλικό, το τραγούδι “The River Is Rising”, το βίντεο του οποίου μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, δημοσιεύτηκε πρόσφατα.