Οι εκπρόσωποι των media από την άλλη πλευρά θα πρέπει επίσης να θεωρούμαστε ήρωες αφού αναγκαζόμαστε να υπομένουμε μέχρι τα ξημερώματα προκειμένου να δούμε ζωντανά και να καλύψουμε τέτοιου είδους “συναυλίες”.

Το άνοιγμα της “πόρτας” για τη συγκεκριμένη συναυλία είχε οριστεί για τις 21.30. Φτάνοντας στο “club” κατά τις 22.00 μας ενημέρωσαν ότι μόλις είχαν ξεκινήσει το sound check οι head της βραδιάς, Slow Motion! To δε venue, δεν διέθετε monitors!!! To drum kit επίσης, ήταν τοποθετημένο σε κάτι σαν κλουβί στο αριστερό μέρος της “σκηνής”!!!

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον Nick Frontman και το σχήμα του με κάποια δικά του κομμάτια και αρκετές διασκευές σημαντικότερη των οποίων ήταν το “My Way” του Frank Sinatra. Στο σχήμα έπαιζε μπάσο εκτάκτως ο γνωστός  από τη θητεία του στους NOK AOYT και μόνιμος σχεδόν στη μπάντα του Μιχάλη Ρακιντζή, Terry Mavrides. Παρά τον άθλιο ήχο, η εμφάνιση των μουσικών ήταν αξιοπρεπής.

NickFrontmanΗ συνέχεια ανήκε στους Planet 314, μια μπάντα με φανερές επιρροές από Depeche Mode οι οποίοι με κάπως καλύτερο ήχο  ικανοποίησαν το κάτω των 30 ατόμων κοινό για λίγο παραπάνω από μισή  ώρα.

planet316
Για τους Slow Motion θα τα πούμε πιο αναλυτικά σε άλλες στήλες σύντομα. Πρόκειται για μια ιστορική gothic / dark wave μπάντα που υφίσταται από το 1986 και είναι πραγματικά ένα κρυμμένο διαμάντι. Ξεκίνησαν την εμφάνιση τους στις 01.45′ και για 45 λεπτά πάλευαν με τον απίστευτα κακό ήχο να αποδώσουν μουσική πολλά χρόνια μπροστά. Κάλυψαν υλικό απ’ όλες τις δουλειές τους και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις σε μια άτυχη πραγματικά κατάσταση που δεν τους άξιζε.

SlowMotion02
Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Άγγελου Κακουράτου από τους Scoria και βασικού υπεύθυνου της ύπαρξης των Slow Motion που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας.
Ας κρατήσουμε αυτό τελικά αφού το μουσικό και…οργανωτικό μέρος δεν αντέχει σε κριτική.
Δημήτρης Καζαντζής

Setlist: CB Concert, Deserts Of The Night, NGC 520, Die Seele, Alles Ist Schon In Der, Hoelle, Equilibrium

SlowMotion03